17:30-kor kezdődik a ViOn-DAC párharc a három pontért Aranyosmaróton. László Csaba tegnapi nyilatkozatában kiemelte, hogy bízik a sárga-kék szurkolókban, akik mindig csapata mellett állnak. A DAC-drukkerek ma is bebizonyították, hogy idegenben is számíthatnak rájuk. – Cikkünket frissítjük helyszíni felvételekkel, a mérkőzés után összefoglalóval is jelentkezünk.

 

Tudósítónk a helyszínről jelenti:

 

Az YBS DAC fanklub autós utazást szervezett a mai mérkőzésre. 10 perccel a meccs kezdete előtt jóformán csak a sárga-kék szurkolókat lehetett látni az Aranyosmarót stadionjában. Helyszíni tudósítónk arról számolt be, hogy a vendégszektor megtelt, a hazaiak székei azonban üresen árválkodnak. Mintegy 800 DAC szurkoló lehet a helyszínen, hogy buzdítsa a csapatot.

 

A DAC szurkolói 7 kilométerre Aranyosmaróttól, egy motelnál gyülekeztek, ahonnan közösen, rendőri felvezetéssel indultak a helyszínre. A sok dél-szlovákiai jelzésű, DAC-sállal ellátott autó valósággal foci-eb hangulatot idézett. Reméljük, hogy ma minden szempontból a magyaroké lesz Aranyosmarót! Hajrá DAC!

 hirdetes_300x300  

 

Frissítve: 19:25

 

[stw]

 

Pár győzelmi fotó és örömteli videó az ünneplésről:

 

 

 

 

VÉGE!!! ViOn-DAC 1:2! Tovább folytatódik a küzdelem az Európa-ligáért, még minden megtörténhet:

 

kép: eredmenyek.com

 

Ismét GÓL, Pačinda !!!!! A 89. percben megszerzik a vezetést a vendégek:

 

 

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL! 6 perccel a vége előtt egyenlít a DAC!

 

 

70. perc: A szurkolásra nem lehet panasz, a csapat azonban nem játszik jól és a bíró is láthatóan ellenérdekelt.

 

Rohamoz a DAC, de igazi gólhelyzetet a 2.félidőben még nem sikerült kialakítani. Győzni kell ma, DAC, zúg a lelátóról:

 

 

A lelátói konfliktus elhárítva, a szurkolás újra a régi. Egy félideje van a DAC-nak hogy kezdjen valamit az eredménnyel.

 

 

FÉLIDŐBEN: ViOn – DAC : 1:0

 

41.perc: Újabb száz százalékos hazai helyzet. Fel-felharsan az „ébresztő!” a szurkolók részéről. A DAC örülhet, hogy csak 1:0 az eredmény. Egymás után vezeti veszelyes támadásait a ViOn. A félidő vége előtt a harmadik 100 százalékos helyzet maradt ki.

 

38.perc: egy kapu elé való beívelés után megszerezte a vezetést a ViOn. Sajnos nagyon beszorult a DAC, a 30. perc után három ajtó-ablak helyzete is volt a hazaiaknak, még a kapufát is eltalálták – mintha a lelátói konfliktus a játékosokra is átragadt volna….

 

 

László Csaba védencei az első perctől kezdve támadólag léptek fel, viszont a hazaiak is veszélyes ellentámadásokkal reagálnak. A 20. perc környékén egy nagyszombati DAC-drukker megpróbálta átvenni az irányítást az YBS DAC fanklub szurkolójától. Odakéretve a megafont is!!!, komoly zavart okozva ezzelna vendégszurkolók között. Furcsa, ritkán látható jelenet volt – Kár érte… A közjáték érezhetően visszavetette az addig jó hangulatú szurkolást.

 

Az önjelölt „vezérszurkoló”, fotó: Körkép.sk/KZS

 

 

 

Habár László Csaba még nem hosszabbított szerződést Dunaszerdahelyen, a szurkolók egyértelműen a székely tréner mellett állnak:

 

Folyamatosan zúg a: László Csaba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Körkép.sk

Nyitókép és fotók: Körkép.sk/KZS

Megosztás:
Címkék: DAC Főoldal Vion

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!