Elkészült a Szlovákiai Magyarok, azaz a Körkép.sk hírportál tematikus magazinjának első kiadása. 16 oldalon, színesben, attraktív kivitelben, benne a dunaszerdahelyi futballklubbal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókkal. Mert ugye mi más is lehetne az első kiadás témája, mint a DAC, mely az elmúlt, közel egy évben a szlovákiai magyarság legfontosabb közösségépítő intézményévé vált.

 

Magazinunkban bemutatjuk a 2016/17-es szezon legfontosabb, DAC-ot érintő történéseit. Interjút olvashatnak Világi Oszkárral, a futballcsapat nagyhatalmú tulajdonosával, bemutatjuk az eddig bevehetetlen, már félig kész állapotában is pokoli hangulatáról híres DAC Aréna építésének legfontosabb mozzanatait.

 

Külön elemzésben szólunk a hatalmas vihart kiváltó székely-olasz edzőváltás kulisszatitkairól, cikkünkben első kézből értesülhetnek arról, milyen ambíciókkal érkezett a klubhoz a rövid időn belül a szurkolók kedvencévé vált László Csaba és hogyan kellett sajnálatos módon távoznia egy soha nem látott sikerszéria után.

 

 hirdetes_810x300  

Az élet azonban nem áll meg, az építkezés is zajlik tovább. László Csaba helyére a magyar bajnokcsapat olasz mestere, Marco Rossi érkezett, akivel szintén külön írásban foglalkozunk.

 

 

Figyelmükbe ajánljuk továbbá magazinunkban a DAC ultrákkal, az YBS fanklub vezérszurkolóival készült exkluzív interjút. Ők azok a csapat lelkét adó fanatikusok, akik hétről hétre fantasztikus hangulatot teremtenek a DAC mérkőzésein. Határtalan szenvedély! Szól a klub szlogenje, és határtalan az a szenvedély is, melyet az elmúlt időszakban hétről hétre a lelátókon tapasztalhattunk. Nemcsak mi, felvidéki magyarok, hanem az egész Kárpát-medencéből ideérkező futballszerető közönség is.

 

A DAC-cal kapcsolatos speciális kiadvány mellett az idei évben három további tematikus magazin megjelenését tervezzük, melyekben hasonlóan attraktív formában az általunk legfontosabbnak vélt, a szlovákiai magyarok mindennapjait érintő témákat járunk körbe. Hasonlóan színes, egyedi, hiánypótló módon.

 

Tartsanak velünk nemcsak e magazin olvasása során, hanem a Körkép.sk oldalon is. Számítunk önökre.

 

Jó olvasást!

 

Király Zsolt

 

A magazin alább, kattintás után elérhető, támogatóinknak (ide kattintva tudja támogatni a Körképet) pedig nyomtatott formában ajándékba is elküldjük

 

 

Kattintson a magazinért…

[stw]

 

 

A Körkép.sk támogatóinak online magazinunk nyomtatott példányát elküldjük ajándékba. Bővebben>>>

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!