Egygólos vezetés után a második félidőben további két találattal meggyőző, 3:0-s győzelmet aratott a DAC a Slovnaft Cup 3. fordulójában Dévényújfalun.

 

A Körkép.sk a helyszínen volt, az első félidőt élőben közvetítettük fb-oldalunkon.

Korán megszerezte a vezetést a DAC, egy szabadrúgás után 20-25 méterről Čmelík volt eredményes. Nem túl erős, lapos lövését nem tudta hárítani a kapus.

 

Bosszantóan sok hibával játszottak a sárga-kékek (nem túlzás, Marco Rossi szinte végigkáromkodta a meccset). Bár uralták a mérkőzést, de a játék képe alapján egyáltalán nem ütközött ki az első ligás csapattól elvárható színvonal és szintkülönbség.

 hirdetes_810x300  

 

 

 

 

 

A második játékrészben előbb Aluku helyett Domonkos, majd Kalmár is játéklehetőséget kapott, némileg emelkedett is a színvonal ezáltal-

 

A második gólt az előbbi készítette elő, bal oldali elfutására és beadására Malec növelte az ötösről a vendégek előnyét.

 

 

A 72. percben végleg eldőlt a mérkőzés, egy kapusról kipattanó félerős lövésre Pambou csapott le, és állította be a három gólos sima vendéggyőzelmet.

 

Említést érdemel még, hogy a hazai szurkolók mellett egy körülbelül 15 fős Slovan ultra különítmény is végignézte a találkozót, folyamatosan szidva a magyar vendégszurkolókat.

 

 

A DAC továbbra is keresi formáját, ha hétvégén Aranyosmaróton sem lesz meggyőző a játék, Rossira melegebb napok várhatnak.

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!