A szombati Slovan – DAC rangadó nemcsak a sorozatos részrehajló bírói döntések, illetve a DAC kapusának óriási hibája miatt maradhat emlékezetes.

 

A lelátón is történt közjáték, mely igencsak felkorbácsolta a kedélyeket, egy szurkolót pedig a biztonságiaknak kellett kivezetniük.

 

A mérkőzésről készült összefoglalónk:

 

 hirdetes_400x285  

Túl későn kezdett el játszani a Dunaszerdahely. Slovan-DAC 3:2

 

Az első félidő hajrájában jártunk, amikor hirtelen óriási tumultus alakult ki a vendégszektor kerítésénél. A távolabb álló szurkolók csak annyit láttak, hogy nagy a tülekedés, melybe a közelben álló egyik szurkolói csoport tagjai és a biztonságiak is bekapcsolódtak.

 

Majd képeinken is látható, ahogy egy fehér pólós illetőt kezét hátracsavarva, fejét lenyomva kivezetnek a stadionból. A történtek hosszú percekig témát szolgáltattak a kilátogató, mintegy ezer DAC-szurkolónak, és a szünetben is ez volt az egyik fő téma.

 

Mint kiderült, a sztori a következő:

 

Egy Slovan szurkoló (egyesek szerint kettő) megbújt a vendégszektorba, és a szektorból a kerítésen átugorva próbálta meg megkaparintani az egyik DAC drapériát. Kísérlete nem járt sikerrel, pechjére az épp ott szurkoló DAC-ultrák megvédték drapijukat, a fehér pólós SLovan drukker viszont mielőtt a biztonságiak kezébe került és kivezették, kapott néhány pofont.

 

Képeink és videónk a jelenetről:

 

 

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: Főoldal Slovan-DAC

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!