Továbbra is veretlenek maradtak a garammentiek a szlovák másodosztályban, miután 1:1-es döntetlent játszottak a KFC Komárom csapatával.

 

A hazaiak legutóbbi két vereségük után egyértelműen a győzelemre hajtottak szombat délután a Komáromi Városi Stadionban. Játékukat és helyzeteiket tekintve végig benne volt a csapatban a három pont, azonban gólok hiányában csupán egy pontot tudtak otthon tartani.

 

Az első félidőben több vitatott bírói döntés is született, minek során legalább két esetben nem fújta be az egyértelmű lest a vendégeknél, akik a 42. percben Pavúk révén szereztek vezetést.

 

 hirdetes_300x300  

A játékvezető és segédei döntéseit nem vették jó néven a hazaiak, a pályán és azon kívül is komoly vita folyt a felek között.

 

A második félidő elején Nurkovič révén egyenlíthettek volna a komáromiak, ám a játékvezető érvénytelenítette a találatot. A lila-fehérek folyamatosan nyomás alatt tartották az ellenfelet, a 72. percben pedig úgy látszott, megtörik a jét, mikor Samir Nurkovič betalált a garammentiek kapujába.

 

Az utolsó 20 percben egyértelmű fölényben játszottak Jozef Olejník védencei, ám helyzeteik kihasználatlanul maradtak. Ezzel már három mérkőzés óta nyeretlen a KFC.

 

reprofoto/futbalnet.sk

 

A komáromiak a következő két hétvégén idegenben játszanak. Először Tőketerebes ellen október 28-án, majd Liptószentmiklós ellen november 3-án. Az idényzáró mérkőzésükre hazai pályán kerül sor november 9-én, pénteken 13:30-tól.

 

KFC Komárom – FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa

1:1 (0:1)

 

Gólok: 72. Nurkovič ill. 42. D. Pavúk
Sárgalap: A. Mészáros ill. Jacko
Játékvezető: Straka, 652 néző
Komárom: Slávik – Popovič, Ondruš, Antálek, Šurnovský, Luzin, Szikonya, Domonkos, A. Mészáros, Ajrulahu (59. Kollár), Nurkovič. Edző: Jozef Olejník
Pohronie: Jenčo – Tesák, Pelegríni (82. Pidruchnyi), P. Jacko, Ďungel, D. Pavúk (82. Litwiak), Hatok, M. Jacko, Paraj, Blahút (76. Košuda), Špyrka. Edző: Milan Nemec

 

A hazaiak legutóbbi két veresége után egyértelműen a győzelemre hajtott szombat délután a KFC Komárno a Komáromi Városi…

Gepostet von Körkép am Sonntag, 21. Oktober 2018

 

A mérkőzést élőben közvetítette a Futbalnet TV.

 

  1. félidő:

 

 

2. félidő:

 

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Nyitókép: Komjáthy Lóránt

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!