Nyitókép: sportskeeda.com

 

Frissítve: 23.20 Vasárnap délben megtörtént a sorsolás, estére pedig már a menetrend is nyilvánosságra került a 2020-as Eb-re. Mindkét hírről külön-külön beszámoltunk olvasóinknak a Körképen.

 

A Szlovákia és Horvátország elleni mérkőzés különlegesen pikáns lesz, úgy Zágrábba mint Pozsonyba nem lesz gond az eljutás. Sokkal inkább a jegyhez való hozzájutás, hiszen például a szlovákok 2 ezer jegyet garantálnak csak a vendégszurkolóknak.

 

2019 június 8-án a magyar válogatott Azerbajdzsánban lép pályára, és nagy valószínűséggel még bőven versenyben leszünk a kijutásért (bízva abban, hogy végül ismét Eb-résztvevők leszünk.)

 hirdetes_810x300  

 

De hogy juthatunk el legolcsóbban Bakuban?

 

Az azeri fővárosba szerencsére egyenes, fapados járat indul Budapestről. Érdemes tehát mielőbb megvenni a jegyeket a Wizzairnél. A Körkép.sk természetesen ott lesz az összes találkozón, úgy a hazai mérkőzéseken, mint idegenben is.

 

Így alakult a bakui repjegy ára alig másfél óra alatt

 

A sajtó vasárnap este 21.21-kor hozta le a sorsolás menetrendjét. Szerkesztőségünk ekkor még 168 euróért tudott jegyet foglalni a június 6-i közvetlen Budapest – Baku járatra, június 10-i visszaérkezéssel.

 

Kép: screen shot (Körkép.sk) 21.50

 

Alig pár perccel később ez az ár már 178 euróra ugrott, jelen pillanatban pedig 210 euróért lehet (vélhetően az utolsók egyikét ennyi árért) megvenni.

 

Kép: screen shot (Körkép.sk) 22.35

 

Jelenleg, vasárnap este 23.20 órakor pedig már 261,50 euróért lehet megvenni a repjegyet.

 

Kép: screen shot (Körkép.sk) 23.20

 

Aki tehát a helyszínen szeretne szurkolni Szalaiéknak, érdemes sietnie, hogy több „zsé“ maradjon az ünneplésre. Szerkesztőségünknek már birtokában van úgy az azeri repjegy, mint a szállás foglalása is.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!