Christián Herc minimálisan a téli felkészülés elején hiányozni fog a dunaszerdahelyi összpontosításról, mivel klubja, a Wolverhampton Wanderers visszahívta Angliába. A lévai születésű játékos eredetileg az aktuális idény végéig lenne kölcsönjátékon a Csallóközben, azonban lehet, hogy már korábban távozik a sárga-kékektől.

 

Herc már decemberben is bejelentkezett a Premier League tabellájának felső felében tanyázó Wolverhamptonnál.

 

„Rögtön az utolsó őszi, Szered elleni (1:0) meccs után odarepültem. Elbeszélgettünk a jövőről és megegyeztünk, hogy január 7-én elmegyek az U21-es válogatottal a törökországi összpontosításra. Ezután folytatom a felkészülélst és az idényt Dunaszerdahelyen, majd nyáron meglátjuk.”

 

nyilatkozta Herc a szlovák Šport napilapnak.

 hirdetes_810x300  

 

A terv azonban változott, és az U21-es válogatott szövetségi kapitánya, Andrej Guľa kénytelen volt kihagyni Hercet az összetartásra induló keretből.

 

„Hívtak a klubból, hogy rögtön újév után jelentkeznem kell Angliában. Jó évem volt Dunaszerdahelyen, figyelték a fejlődésemet és most látni akarnak az „A”-csapat edzésén. A klubban most a tizes posztjára keresnek játékost. Január 3-án érkeztem és 17-ig maradok. Utána kellene jelentkeznem Dunaszerdahelyen.

 

tette hozzá Herc, aki saját bevallása szerint maga sem tudja, hogy mi várhat rá.

 

„A Permier League fantasztikus lenne (…) Csak edzhetek, játszani nem, úgyhogy ezt így egyáltalán nem értem. Nyáron vannak legalább felkészülési meccsek, most a csapat a szezon közepén tart.”

 

Hercnek jól jött ki a lépés azzal, hogy visszajött Szlovákiában. Dunaszerdahelyi szereplését nem csak klubjában, a Wolvesnál figyelik, de felkeltette a Spartak Moszkva figyelmét is.

 

profutbal.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!