Nyitókép: Körkép.sk

 

Frissítve 1: 09.46

Frissítve 2: 13.10

A meccsjegy.mlsz.hu-n ma reggel, február 6-án nyolc órakor kezdődött meg a Szlovákia-Magyarország Eb-selejtező belépőjegyeinek az értékesítése, de a honlap az első perctől kezdve nem működött. Portálunk információi szerint a jegyirodák ugyanezt a rendszert használták, és az értékesítés mindenütt egyszerre, reggel 8 órakor kezdődött.

 

 hirdetes_810x300  

 

 

Folyamatos hibát jelzett, vagy azt írta, várólistán van az adott szurkoló, ahonnan véletlenszerűen engedi át a tényleges jegyvásárlási folyamatba a belépőket.

 

 

 

Mire azonban a szerencsésebbek ide egyáltalán eljutottak, egy újabb üzenet fogadta őket, hogy már nincs elérhető jegy. Az esemény vagy a választott jegytípus jegyei elfogytak.

 

 

Az egész mintegy 13 percig tartott. Ennyi idő alatt fogytak el a belépőjegyek. Kérdés, hány darab került fel egyáltalán az internetre, és hány olyan szerencsés volt, akik nem ügyeskedve, mindenféle esetleges hátsó kapukon, futballszövetségi kapcsolatokon keresztül, hanem tényleg a várólistáról, esetleg sorbanállással jutottak jegyhez.

 

Más megoldás nem lévén, a kiemelt jelentőségű, szurkolói szempontból igazi presztízscsatát jelentő mérkőzésre sok futballszerető magyar így vélhetően a hazaiak számára fenntartott szektorokba próbál majd bejutni. Ott viszont vélhetően nem ilyen barátságos fogadtatásra számíthatunk, mint az alábbi képen Bourdeaux-ban, az Eb-n, a magyar-osztrák meccs előtt.

 

Bourdeaux, magyar-osztrák előtt. Kép: Körkép.sk

 

Annak minden kockázatát vállalva.

 

Az MLSZ 09.21-kor saját közösségi oldalán a következő információt tette közzé:

 

Az előzetesen meghirdetetteknek megfelelően reggel 8 órakor elindult a Szlovákia–Magyarország Eb-selejtező mérkőzésre…

Gepostet von MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetség am Mittwoch, 6. Februar 2019

 

Honlapja pedig jelenleg ezt a képet mutatja:

 

 

13:10: Az MLSZ hivatalos közleménye szerint reménytelenül minden jegy elfogyott:

 

Szlovák-magyar meccs – Hivatalos: Reménytelenül minden jegy elfogyott

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!