Nyitókép: maszol.ro

 

Március 21-én Nagyszombatban, az Anton Malatinský-stadionban kerül sor a Szlovákia-Magyarország Eb-selejtező derbire. A vendégszektorba már rég elfogytak a jegyek, hamarosan pedig a hazaiak is megkezdik a jegyértékesítést. Természetesen igyekeznek korlátozni a magyar szurkolók bejutását a szlovák szektorokba…

 

A találkozót a szlovák fél, mint házigazda rizikósnak nyilvánította, így különleges és szigorú intézkedéseket léptetnek érvénybe már a jegyvásárlásnál is, ami nem kedvez a felvidéki magyar szurkolóknak.

 

A szlovák szövetség február 15-én, déli 12 órakor kezdi meg a jegyeladást. A standard jegyeket két kategóriában árulják. A drágább jegyek 32 euróba kerülnek, míg az olcsóbbak 22 euróba. Ehhez a kétfajta jegyhez csak és kizárólag online juthatnak hozzá a szurkolók.

 hirdetes_400x285  

 

Ezen felül szerepel a kínálatban business jegy is, melynek ára 150 euró. Ez a különleges jegy azonban nem szerepel majd az online jegyeladás elérhető kategóriái között, mivel kifejezetten a Szlovák Labdarúgó Szövetségtől vásárolható meg – írásos kérvény beadása után.

 

Mivel a mérkőzés rizikósnak lett nyilvánítva, csak névreszólóan lehet jegyet váltani a maxiticket.sk oldalon. A szurkolónak ezen az oldalon kell regisztrálnia teljes neve és lakcíme megadásával. A szövetség által adott információk szerint csak szlovákiai lakcímet fogadnak el. Egy regisztrált névvel/címmel legfeljebb 4 belépőjegy vásárolható, melyeket postán kézbesítenek a megrendelőnek.

 

Szlovák-magyar meccs – Hivatalos: Reménytelenül minden jegy elfogyott

 

A Maxiticket figyelni fogja, hogy a név/lakcím ne ismétlődjön, tehát ha valaki már vásárolt jegyet a derbire, ugyanazokkal az adatokkal nem tud újra jegyet venni.

 

„Felszólítjuk ezért a nézőket, hogy ne vásároljanak/adjanak el a hazai szektorokba szóló belépőket a vendégszurkolóknak, mivel a szervezők szigorú intézkedések foganatosítottak a szurkolók felé a jegyeladást és a belépéskor való ellenőrzést illetően. Rizikós besorolású esemény esetén a beléptetéskor ellenőrizhetik a belépőjegyen szereplő személy személyazonosságát. A belépőjegy tulajdonosa, akinek neve nem szerepel a belépőn, csak a jegyen feltüntetett személlyel léphet be a stadionba, ha a szervező (SFZ) egyéni esetekben nem dönt másképp”

 

figyelmeztet a szövetség hivatalos weboldalán.

 

És akkor jöjjön az „üzenet” a felvidéki magyar szurkolóknak

 

A nyilvános sportesemények szervezéséről szóló törvény értelmében amennyiben rizikós besorolású eseményről van szó, a rendezvényen résztvevő személy (szurkoló) köteles az általa támogatott csapat/egyéni sportoló nézői számára kijelölt szektorba vásárolni belépőjegyet.

 

„A fentiekben említett kötelesség megsértése esetén a SFZ fenntartja a jogot arra, hogy ne engedje be a belépőjegy birtokosát a szektorba, amelybe egyébként a belépőjegye által igénye lenne. Javasoljuk, hogy minden vásárló olvassa el az ‘Eladás általános kereskedelmi feltételeit’, ahol minden szükséges információ szerepel a belépőjegyek vásárlásához.”

 

írja a szövetség oldalán.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 10 olvasónak tetszik ez a cikk.