Emőke
  • HUF: 316.81
  • USD: 1.13
  • 8 °C
  • 22 °C
sport

Szlovák sajtó: Kalmár előhúzta a “nemzetiségi kártyát” – A Fegyelmi Bizottság is foglalkozhat az üggyel

Nagy port kavarhat Kalmár beszólása

Nyitókép: Körkép.sk/kzs

 

Szombaton a Slovan egy kezezés miatt megítélt büntetővel győzte le a DAC-ot a Mol Arénában. Mivel a Slovan térfelén is történt hasonló incidens, amit figyelmen kívül hagyott a játékvezető, a szurkolók és a játékosok is kifakadtak a mérkőzés után.

 

A legnagyobb port Kalmár Zsolt kijelentése kavarhatja, aki a következőképp fogalmazott a szlovák ProFutbal.sk portálnak:

 

 

“Mind a két tizenhatosnál hasonló incidenseket láthattunk. Blackman kezezése után a mi tizenhatosunkon belül a Slovan büntetőt rúgott, a Slovan kezezése után az ő tizenhatosukban folytatódott a játék. Ugyanannak a szituációnak ugyanolyan végeredményt kellett volna szülnie, nekünk is büntetőt kellett volna rúgnunk. De tudjuk, hogy a bíró szlovák volt…”

 

A szlovák Šport.sk információi szerint a Szlovák Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága foglalkozni fog Kalmár mérkőzés utáni kijelentésével. Ugyancsak a Šport.sk úgy fogalmaz vonatkozó cikkében, hogy “Kalmár Zsolt a vitatott eset miatt nem habozott használni a ‘nemzetiségi’ kártyát.”

 

A szlovák sportoldal és napilap értesülései szerint a szövetség Játékvezetői Bizottsága is előveszi majd Blackman és Moha kezezését, valamint Jedlička és Ljubičič ütközését is, ami szintén büntetőgyanús volt.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 10 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Pálffy Ernő
2019. feb. 19. 14:46

Mivel hogy a bizottsági tagok is szlovákok így nem sok jó fog kisülni belőle.....

Lebo Bugár
2019. feb. 20. 21:53

A "Maďarské kurvy" és a "Bi Maďara do hlavy" skandálásával szokás szerint minden rendben van/volt, igaz kedves SFZ?! Verejný rasizmus a hanobenie národa... Vagy ezért is csak, akkor jár büntetés és stadionbezárás ha a zsidókra vonatkozik? Hogy a "Devínsky masaker"-es drapiról ne is beszéljünk, ahol ártatlan emberek haltak meg... És a DAC is csak kussol ez ügyben...

Szóljon hozzá!

Kövessen minket

Megosztás