Nyitókép: Körkép.sk/kzs

 

Gyenge játékkal, a 96. percben szerzett találattal győzött a DAC a Fortuna Liga 21. fordulójában.

 

Nem sikerült hozniuk a hazaiaknak az elvárt jó teljesítményt, sok eladott labda és pontatlan befejezés jellemezte a sárga-kékek játékát. A Szenice többször is sikeresen kontrázott, ám a befejezéseknél ők sem álltak a helyzet magaslatán. PEdig a meccs során négyszer is maguk vezették a kapusra a labdát.

 

Mégis a DAC talált be a hálóba, de a kapu előtti kavarodásból szerzett találatot a játékvezető végül nem adta meg, a vendégek kapusát pedig hosszú percekig ápolták.

 hirdetes_810x300  

 

Kalmár fejesgólja végül akkor érkezett, amikor már talán senki sem számított rá. 6 perccel a rendes játékidő vége után Davis precíz beadását bólintotta be a dunaszerdahelyiek játékmestere védhetetlenül.

 

DAC – Szenice

1:0

96. perc, Kalmár Zsolt

 

Játékvezetők: Horváth – Somoláni, Tomčík

Nézőszám: 7395

Góllövő: 96. Kalmár

Sárga lap: 45. Kalmár, ill. 61. El Moudane, 61. Tešija, 82. Ramirez

DAC: Jedlička – Davis, Kone, Šatka, Koštrna – Huk, Herc, Kalmár – Vida K. (86. Čmelík), Tretyakov (59. Taiwo), Divković (74. Ronan)

Szenice: Taborda – Krč, Kay, Filho, Kučera (81. Zezinho) – Moudane, Klapan, Tešija – Dangubić (46. Deretti), Velez (60. Ségbé), Matheus

 

A mérkőzés statisztikája:

Labdatartás: 62% – 38%

Lövések: kapura: 5:3, mellé: 6:3

Szöglet: 5:0

Les: 0:2

 

A DAC egyébként már harmadik meccse adós a jó játékkal, és ma is csak a kitartó szurkolásnak és a szerencsének köszönhetik, hogy sikerült megőrizniük a tabella második helyét.

 

 

 

Az elmaradhatatlan Nélküled:

 

 

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.