Nyitókép: Football365

 

Egybehangzó spanyol sajtóhírek szerint már ma bejelenti Zinédine Zidane visszatérését a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid.

 

Zinédine Zidane tavaly május 31-én távozott a madridi klub éléről két és fél év után, mert saját bevallása szerint a klubnak meg kellett újulnia ahhoz, hogy újabb sikereket érjen el. A francia szakember azonban nem zárta ki, hogy egy napon visszatér a klubhoz.

 

 hirdetes_400x285  

A Real Madrid irányítását Julen Lopetegui vette át Zidane-tól, ám a korábbi szövetségi kapitány nem jelentett megfelelő pótlást a királyi gárda élén, és alig négy hónap után menesztették.

 

Az ő helyét ideiglenesen Santiago Solari vette át, majd Florentino Pérez szerződést kínált neki, amit a klub egykori játékosa el is fogadott, és 2021-ig írt alá.

 

A Real Madrid viszont az elmúlt két hétben minden porondon kudarcot vallott: kiesett a Király-kupából, hatalmas hátrányba került a bajnokságban, valamint előnyből bukta el a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjét az Ajax ellen. A sajtóban az elmúlt napokban egyre több pletykát lehetett hallani Solari menesztéséről, most azonban biztosnak tűnik a távozása.

 

Az egyik spanyol televízió, a Jugones ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy hétfőn 18.00 órakor bejelentik a korábbi vezetőedző, Zinédine Zidane visszatérését.

 

A 46 éves tréner sorozatban háromszor lett Bajnokok Ligája-győztes a Reallal, emellett bezsebelt két Európai Szuperkupát, két klubvilágbajnoki címet, egy Király-kupát és egy bajnoki címet is vele.

 

nemzetisport.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!