Nyitókép: Körkép.sk/kzs

 

1:1-es döntetlennel kezdte meg a DAC a felsőházi rájátszást a Mol Arénában. Habár nem sikerült mind a három pontot otthon tartani, a sárga-kékeknek sikerült megtörni a Rózsahegy 7 meccs óta tartó góltalansági szériáját, és betaláltak Macík kapujába.

 

A mérkőzés elején a hazai szurkolók megemlékeztek az 1848/49-es szabadságharcra – kifeszítettek egy „Talpra Magyar” molinót és kézről kézre járt a szektorok között Petőfi Sándor képe.

 

 hirdetes_300x300  

Az első félidő anélkül telt el, hogy akár egy DAC-helyzetet is láthattunk volna, azonban Gál-Andrezly egy les-gyanús góllal megszerezte a vezetést a vendégeknek. A második félidőben a 60. percig kellett várni az első igazi DAC-helyzetre, melyet Macík kapus bravúrosan védett. Ezután emberelőnybe került a DAC, majd folyamatosan nyomás alatt tartotta a vendégek kapuját. Egymás után érkeztek a lövések a hazaiaktól, végül Taiwo sikeresen betalált, ezzel egyenlített és megmentett egy pontot a dunaszerdahelyieknek.

 

A sárga-kékek ezután sem nyugodtak le, folyamatosan támadtak minden oldalról. Huk még betalált az ellenfél kapujába, ám les miatt érvénytelen volt a találat.

 

DAC- Rózsahegy

1:1

Taiwó ill. Gál-Andrezly

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.