Nyitókép: csakfoci.hu

 

Csütörtökön egy fontos mérkőzéssel kezdi meg az Eb-selejtezőt a magyar válogatott. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a szlovák-magyar összecsapásra hiába fognak érvényes belépővel rendelkezni a magyar állampolgárságú szurkolók, csak a vendégszektorba engedik be őket. A hazai, szlovák szektorba vásárolt belépőjegyekkel csak szlovák állampolgárok mehetnek be.

 

Mivel a mérkőzés eleve rizikós besorolást kapott, és mivel ismert a szlovák és a magyar szurkolók között feszülő ellentét, a magyar nemzeti tizenegy tagjai egy kéréssel fordulnak az őket támogató szurkolók felé:

 

„A magyar válogatott egy nagyon fontos, nyolc mérkőzést felölelő sorozat előtt áll, melynek tétje az Európa-bajnoki részvétel kivívása. A válogatott jó szerepléséhez elengedhetetlen, hogy a csapat mindegyik mérkőzésen, és különösen a hazai mérkőzéseken megkapja a szurkolók támogatását. Ugyanakkor, tartva a minket korábban már sújtó esetleges zárt kapus büntetéstől is, mindenkit arra kérnek, hogy a szurkolás maradjon a sportszerűség határain belül, kerüljenek mindenféle rasszista és gyűlölködő megnyilvánulást.”

 hirdetes_400x285  

 

írja az mlsz.hu.

 

A találkozó csütörtökön 20:45-kor kezdődik a nagyszombati City Arénában. A mérkőzésen ott lesz a Körkép.sk tudósítója is, aki élő videókkal, helyszíni fotókkal jelentkezik majd.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.