Nyitókép: 24.hu

 

Csütörtökön Nagyszombatban fogadja a szlovák válogatott Magyarország csapatát az Eb-selejtező első körében. Ezzel kapcsolatban a magyar Konzuli Szolgálat adott ki információkat a magyar szurkolóknak.

 

A Konzuli Szolgálat közleményében kiemeli, hogy a mérkőzésre szóló jegyek beszerzésében, árának visszatérítésében nem tud segítséget nyújtani.

 

Kiemelten fontos információ, hogy

 hirdetes_300x300  

 

a magyar állampolgárokat a hazai (szlovák) szektorba az oda szóló jegy ellenében sem fogják beengedni, csak a vendégszurkolók részére fenntartott területre.

 

A Konzuli Szolgálat közleménye szerint

 

A stadionba történő beléptetést átvizsgálás előzi meg, az arc eltakarása szabálysértés (már a stadionon kívül is).

 

A közleményben felhívják a szurkolók figyelmét arra, hogy tilos

 

  • a szúró-vágó eszközök (pl.: kés, boxer),
  • öngyújtók,
  • alkohol tartalmú italok,
  • politikai üzenetek,
  • FARE (Football Against Racism in Europe/Futball a rasszizmus ellen Európában) tilalom alá tartozó (rasszista) jelképek bevitele.

 

Ugyancsak szabálysértésnek minősül az arc eltakarásán túl pirotechnikai eszközök birtoklása, valamint a nézők elől elzárt területre való belépés.

 

A vendégszektor 1877 fős befogadóképességű.

 

A személygépkocsival érkező szurkolók számára jelezzük, hogy a mérkőzés megrendezése miatt, a városban útlezárásokra lehet számítani. 2019. 03. 20-án reggel 8:00 órától 2019. 08. 21-én 24:00 óráig a Športová utca, a Dolné bašty és a Kollárova utcai útkereszteződések között teljes útlezárás várható (megközelítőleg 230 m). A Kollárova utca részlegesen kerül lezárásra, itt parkolóhelyek kerülnek kialakításra, azonban a biztonságos parkolás érdekében javasoljuk a P4, P5 és P6 jelzésű parkolóhelyek használatát.

 

írják a közleményben.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.