Nyitókép forrása: mlsz.hu

 

Férfi A-válogatottunk június 11-én, 20.45 órakor játssza következő hazai Európa-bajnoki selejtezőjét. A találkozóra szóló jegyek értékesítése május 10-én kezdődik meg – tette közzé az MLSZ.

 

Akárcsak a horvátok elleni mérkőzés előtt, az MLSZ a Wales elleni találkozóra is elővásárlási lehetőséget biztosít a Szurkolói Klub tagjai számára, akik május 10-én, 8.00 órától juthatnak hozzá a belépőkhöz, 15%-os kedvezménnyel. A Szurkolói Klub-tagsághoz továbbra is szükség van Szurkolói Kártyára.

 

A Szurkolói Klub-tagsággal nem rendelkezők május 13-án, 8.00 órától vásárolhatják meg jegyeiket a mérkőzésre. A jegyvásárláshoz klubkártya nem kötelező, de beléptetéskor a rendezők ellenőrizhetik a szurkoló személyi azonosságát és a jegyen szereplő adatokat.

 hirdetes_300x300  

 

Az MLSZ közlése szerint a jegyárak nem változnak, elhelyezkedéstől függően 3500-tól 15 000 forintig lehet megváltani a belépőket. A jegyek megvásárlására a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a TEX Bálnában, illetve országszerte a Ticket Express viszonteladói hálózatában lesz lehetőség.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!