Angéla, Petronella
  • HUF: 346.80
  • USD: 1.11
  • 11 °C
  • 21 °C
sport

Ismét lesz Kassa-Miskolc ultramaraton

A rendezők a hazai és külföldi hosszútávfutóknak kínálnak megméretési lehetőséget a két testérváros közötti távon

Nyitókép forrása: maratonclubmiskolc.hu

 

Ismét megrendezik a Kassa-Miskolc ultramaratont, az első futóversenyre húsz évvel ezelőtt került sor, most május 18-án rajtol Kassáról a mezőny – közölték a szervezők az MTI-vel.

 

A tájékoztatás szerint a 113 kilométeres távot egyéniben és 5-10 tagú váltóban teljesíthetik az indulók.

 

Hirdetés(x)

A rendezők a hazai és külföldi hosszútávfutóknak kínálnak megméretési lehetőséget, a két testvérváros közötti táv érinti a szlovákiai Krasna, Nizna Mysla, a magyarországi Kéked, Gönc, Vizsoly, Abaújszántó, Hernádkércs, Szikszó és Sajóvámos településeket.

 

Nevezni már lehet a rendező miskolci Marathon Club honlapján, a www.maratonclubmiskolc.hu oldalon, ahol az érdeklődők a magyar mellett szlovák és angol nyelven is regisztrálhatnak, illetve hasznos információkhoz juthatnak.

 

Már leadta nevezését a magyar hosszútávfutás egyik kiemelkedő alakja, a Fancsalban élő Bogár János, aki 20 éve tartja a 100 km-es országos csúcsot, és ezen a távon Európa-bajnoki címmel is büszkélkedhet. Bogár János több sikere mellett nyert a Spartathlonon, és hatszor diadalmaskodott a Bécs-Budapest Szupermaratonon is – ismertették a szervezők.

 

MTI

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket