Nyitókép: aktuality.sk

 

A dunaszerdahelyi Mol Aréna ad otthont a hagyományos cseh-szlovák Szuperkupának, melyre július 6-án kerül sor. A hírt a Szlovák Labdarúgó Szövetség honlapján jelentették be.

 

Ján KováčIk, a szövetség elnöke a közelgő rendezvénnyel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy

 

„Remélem, hogy Dunaszerdahelyen megismételhetetlen lesz a hangulat és a szlovák és cseh futballszurkolóknak is csodálatos élményben lesz részük.”

 

 hirdetes_300x300  

A Szuperkupáért hagyományosan a cseh Mol Cup és a szlovák Slovanft Cup győztesei vívnak meg. Ez azt jelenti, hogy házigazdaként a nagyszombati Spartak fogadja majd az SK Slavia Prahát Dunaszerdahelyen.

 

Bár Világi Oszkár, a DAC tulajdonosa az aréna építésének ideje alatt többször is hangoztatta, hogy  célja akár válogatott mérkőzéseknek is otthont adni a modern komplexumban, a sárga-kék szurkolók nem fogadják felhőtlen egyetértéssel a közelgő rendezvényt.

 

Úgy tudjuk, a hír hallatán több bérletes is fontolóra vette, hogy átgondolja a bérlet-hosszabbítás kérdését, mások pedig bojkottot hirdetnének. A DAC legnagyobb szurkolói klubja, az YBS DAC fanklub is „haragosan” tekint a közelgő eseményre.

 

Az YBS DAC fanklub hivatalos facebook-oldalán a hírt megosztva „haragos” jelzéssel látta el a hírt, reprofoto/facebook.com

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!