Nyitókép: körkép.sk

 

Szombaton magyar idő szerint 18 órától Azerbajdzsán ellen lép pályára a Marco Rossi vezette magyar válogatott. A nemzeti tizenegyet mintegy 500 magyar szurkoló buzdítja majd a helyszínen, köztük a Körkép.sk tudósítója is, aki már pénteken megérkezett Bakuba.

 

Portálunk információi szerint a magyar szurkolók csütörtöktől érkeznek folyamatosan az azeri fővárosba. Összesen négy repülőgép érkezése várható a helyszínre. A pénteken hajnalban landoló, menetrendszerinti járaton szinte csak magyar szurkolók utaztak – a 160 utasból mintegy 150-en magyar zászló „alatt” érkeztek az azeri fővárosba.

 

A 3,5 órás repőutat főleg a kemény mag és a csapatot mindenhova elkísérő szurkolók tették és teszik meg.

 hirdetes_400x285  

 

Az azeri repülőtéren még Özil képe virít, fotó: Körkép.sk

 

A Körkép tudósítója a helyiekkel beszélgetve azt tapasztalta, hogy a focihoz értő azeriek is a magyar csapatot tartják az összecsapás esélyesének, mi több, a nemzetközileg magasabban jegyzett csapatokban játszó magyarok személyével (pl. Szalai, Dzsudzsák) is tisztában vannak.

 

Azerbajdzsán fő bevételei az olajból származnak, fotó: Körkép.sk

 

A szállodai recepciós még az Eb-n lejátszott 3:3-as portugál-magyarra is emlékezett, Dzsudzsák Balázs két góljához is gratulált. Egyben a játékos korát, és „öregedő” bal lábát hangsúlyozva

 

fotó: Körkép.sk

 

A magyar válogatott szurkolói csoportja a Carpathian Brigade facebook-oldalán több hasznos információt is közölt a kiutazó szurkolók számára, valamint a szurkolótábor közös megjelenésével kapcsolatban is osztottak meg információkat.

 

 

Az olimpiai stadion Bakuban, Az azeri-magyar meccs egy másik, ennél kisebb stadionban kerül megrendezésre, fotó: Körkép.sk

 

A stadion egyik sarkában mintegy 500 magyar szurkoló hajtja majd a csapatot, fotó: Körkép.sk

 

A Körkép.sk-n a mai és holnapi nap folyamán többször is jelentkezünk  helyszíni információkkal, képekkel, videókkal Bakuból, ahonnan reményeink szerint jó eredménnyel tér majd haza a válogatott.

 

Romantikus Erőszak x Carpathian Brigade – Tavaszi szél ???

Gepostet von Carpathian Brigade '09 am Donnerstag, 6. Juni 2019

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.