Emőd
  • HUF: 346.24
  • USD: 1.18
  • 23 °C
  • 33 °C
sport

Bajnokok Ligája: Kisorsolták a Fradi és a Slovan ellenfelét

A Fradi idegenben kezd

Nyitókép: uefa.com

 

Kedden 14:30-tól a svájci Nyonban sorsolták ki a Bajnokok Ligája 1. és 2. selejtezőkörét. Ez alapján kiderült, hogy ki lesz a Fradi ill. a pozsonyi Slovan első ellenfele a megmérettetésen.

 

Hirdetés(x)

A sorsolásról: A 32 csapatot egy tizenkettes és két tízes csoportba osztották még hétfőn. Mind a három csoportban ugyanannyi kiemelt és nem kiemelt csapat van. Mindegyik csoportnál két tál volt – az egyikből a kiemeltet, a másikból pedig a nem kiemeltet húzták ki. Ezt a két golyót egy nagy tálba helyezték, megkeverték, és az elsőként kihúzott csapat az első meccs házigazdája lett.

 

Az 1. selejtezőkör sorsolása

 

Az UEFA közleménye alapján az első csoportban nem kiemelt Fradi a Ludogorec Razgrad (bolgár), a Crvena zvezda (szerb), a Shkëndija (északmacedón), az AIK (svéd) vagy az Asztana FK (kazahsztáni) közül kellett hogy ellenfelet kapjon.

 

A sorsolás alapján a Fradi ellenfele a Ludogorec Razgrad (bolgár) lesz. Az első mérkőzést idegenben játszák a zöld-fehérek.

 

A második csoportban lévő kiemelt Slovan Bratislava lehetséges ellenfelei az FK Sarajevo (bosnyák), a Valletta FC (máltai), a Szutjeszka Niksics (montenegrói), a Partizani Tirana (albán), vagy a Szaburtalo Tbiliszi (grúz).

 

A sorsolás alapján a Slovan ellenfele a Szutjeszka Niksics (montenegrói) lesz. Az első mérkőzés házigazdája a pozsonyi klub.

 

Az 1. forduló első mérkőzéseit július 9-én és 10-én, a visszavágókat július 16-án és 17-én játsszák. A továbbjutók a BL-ben, a kiesők az El-ben folytatják.

 

reprofoto/uefa.com
reprofoto/uefa.com

 

A 2. selejtezőkör sorsolását június 19-én, közép-európai idő szerint 12:00-kor tartják Nyonban.

 

Az Európa-liga sorsolását szintén kedden, 15:30-tól tartják.

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: BL Fradi Slovan

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kövessen minket