Nyitókép: fcdac.sk

 

Kalmár Zsolt megegyezett a DAC-cal az eredeti szerződése további egy évvel való meghosszabbításáról. Ez azt jelenti, hogy a magyar válogatott labdarúgó 2022 nyaráig marad a Csallóközben – számolt be a hírről a klub hivatalos oldala.

 

Kalmár 2017-től ölti magára a sárga-kék mezt, és bár először csak kölcsönjátékra érkezett a Csallóköz szívébe, végül 2018-ban három évre szóló szerződést kötött a DAC-cal. A klub közlése szerint most ez a szerződést került meghosszabbításra.

 

„Maradok! A DAC-ban megkaptam annak lehetőségét, hogy ismét futballistának érezhessem magam, ezért nagyon boldog vagyok, hogy még egy évvel tovább szerepelhetek a csapat színeiben és további sikereket érhetünk el közösen. Hajrá, DAC!”

 

 hirdetes_810x300  

nyilatkozta a hosszabbítás margójára Kalmár.

 

A klub arról is beszámolt, hogy nagy volt az érdeklődés a magyar válogatott játékos iránt.

 

„Zsolt remek szezont futott, ami természetes módon több klub érdeklődését is felkeltette és néhány konkrét ajánlatot is kaptunk az átigazolásával kapcsolatban. Boldogok vagyunk, hogy sikerült Zsoltit meggyőznünk a szerződése meghosszabbításáról. Már várjuk az új kihívásokat, amelyeknek közösen vágunk neki,”

 

mondta Jan Van Daele, a DAC sportigazgatója.

 

Pozitívan értékelte a szerződéshosszabbítás tényét Peter Hyballa vezetőedző is:

 

„Zsolt abszolút kreatív játékos, aki képes a különbséget jelenteni a meccseken. Az új idénynek is egy nagyon fiatal csapattal vágunk neki és az ő jelenléte kulcskérdés az együttesnek. Természetesen ő is javulhat még a gólok és gólpasszok terén. A védekezésében szintén fejlődést várok, a tavalyi szezonban begyűjtött 11 sárga lapja túl sok volt. Remekül együtt lehet vele működni és úgy vélem, hogy a szerződéshosszabbítás mindkét fél számára kiváló hír,”

 

fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!