Nyitókép: sme.sk

 

A 2018/19-es szezon legjobb tizenegyének tagja, a Rózsahegy egykori csapatkapitánya, a 22 esztendős Dominik Kružliak négyéves szerződést kötött a DAC-cal – számolt be a hírről a klub.

 

Dominik Kružliak 2023 nyaráig szóló szerződést kötött a sárga-kékekkel. A Rózsahegyen nevelkedő játékos fiatal kora ellenére már 134 élvonalbeli mérkőzést tudhat maga mögött, amelyeken 9 gólt szerzett. Ráadásul az elmúlt 2 évben csapatkapitánya volt a liptói gárdának.

 

Az utolsó fordulóban – pont a DAC felett – aratott győzelem után csapattársaival a bronzéremnek és az Európa-ligába való bejutásnak örülhetett, ahol azonban már a DAC színeiben lép pályára.

  hirdetes_300x300   

 

Komoly veszély fenyegeti a DAC védelmét – Huk után Šatka is távozhat

 

Kružliak tagja volt az ifjúsági válogatottaknak és az U21-es csapatnak is. 2017-ben a Svédország elleni nem hivatalos mérkőzésen a felnőttválogatott mezét is magára ölthette.

 

„Dominik leigazolása a klub ambícióit mutatja. A tapasztalt védő érkezése komoly erősítést jelent a hátvédsorunkba. Boldogok vagyunk, amiért Dominik annak ellenére is a mi projektünket választotta, hogy több külföldi ajánlata is volt. Sok sikert kívánunk neki sárga-kékben és reméljük, gyorsan alkalmazkodik a mi játékstílusunkhoz,”

 

állapította meg az újonnan érkezett erősítéssel kapcsolatban a DAC sportigazgatója, Jan Van Daele.

 

fcdac.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!