Nyitókép: archív

 

Július 10-én a Slovan BL-meccsét, egy nappal később pedig a Rózsahegy és a DAC meccseit is közvetíti a szlovák közszolgálati adó.

 

A DAC-Cracovia El-selejtező mérkőzésen minden bizonnyal szurkolói „túljelentkezés” lesz a Mol Arénában, főleg, hogy egy tavalyi UEFA-büntetés miatt szektorbezárással kell számolniuk a sárga-kékeknek.

 

TAVALY AZ UEFA A DINAMO TBILISZI ELLENI VISSZAVÁGÓN TANÚSÍTOTT SZURKOLÓI MAGATARTÁS MIATT MEGBÜNTETTE A KLUBOT, MÉGHOZZÁ EGYEBEK MELLETT A D2-ES ÉS RÉSZBEN A D3-AS SZEKTOR (ÖSSZESEN 1000 HELY) BEZÁRATÁSÁVAL. EBBŐL AZ OKBÓL KIFOLYÓLAG AZ EZEKRE A HELYEKRE SZÓLÓ BELÉPŐK NEM KERÜLNEK ELADÁSRA.

 

 hirdetes_300x300  

írta ezzel kapcsolatban korábban a klub.

 

Európa-liga: Bemutatjuk a DAC lengyel ellenfelét, a KS Cracovia Krakówot

 

A biztonsági szempontból rizikós besorolású találkozó július 11-én, 20:30-kor kezdődik Dunaszerdahelyen.

 

A DAC fenntartja a jogot, hogy a sállal, mezzel vagy más, a lengyel klub színeit feltüntető eszközökkel felszerelt vendégszurkolókat, és minden lengyel állampolgárt ne engedje be a hazai nézőknek fenntartott szektorba, illetve, hogy kikísérje őket onnan.

 

Az RTVS 2-es csatornája 5 perccel a kezdés előtt indítja élő közvetítését. Arról, hogy melyik visszavágókat tűzi majd műsorra egy héttel később az RTVS, az első mérkőzések lezajlása után teszi közzé.

 

Pokračujeme v skvelých správach pre futbalových fanúšikov: Okrem domáceho zápasu Slovana v 1. predkole Ligy majstrov…

Gepostet von Šport v RTVS am Mittwoch, 3. Juli 2019

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!