Nyitókép: körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

Frissítve 2019.07.14-én, 8:43

 

Szombaton (július 13-án) utolsó nyári felkészülési meccsét játsza a Komáromi FC. Az előzetes hírekkel ellentétben a Dorogi FC helyett a Ménfőcsanak ESK érkezik majd a komáromi Városi Stadionba.

 

A 17 órakor kezdődő találkozó az utolsó abban a sorozatban, melynek során Olejník edző és a klub stábja élesben tesztelheti a potenciális új játékosokat, akik a távozókat pótolják majd a július 20-án kezdődő 2019/2020-as idényben.

 

 hirdetes_300x300  

Ahogy arról korábban beszámoltunk, több korábbi kulcsjátékos is távozott a komáromi klubtól. A bajnokság befejeztével klubot váltott a csapatkapitány és házi gólkirály Samir Nurkovič, aki a johannesburgi Kaizer Chiefs FC-nél folytatja pályafutását. Korábban hivatalosan is bejelentették már Domonkos Kristóf távozását, aki Győrbe igazolt, Mészáros András pedig Somorja helyett végül a Fortuna Ligába feljutó Garam-mentiekkel kötött egy éves szerződést.

 

A Fortuna Ligában folytatja a komáromi Mészáros András

 

Rajtuk kívül Šimon Kupec, Daniel Valach, Erik Ujlaky és Peter Lupčo is búcsút intett a komáromiaknak.

 

Olejník edző több ígéretesnek tűnő játékost is tesztelt az elmúlt időszakban, a Körkép.sk információi szerint a klub a jövő hétvégi idénykezdésig igyekszik minél több nevet véglegesíteni a csapatban, hogy a lehető legjobb összeállításban tudjanak nekivágni zsinórban harmadik másodosztálybeli szezonjuknak.

 

Javuló tendencia

 

A KFC sorra nehéz ellenfelekkel mérkőzött meg a felkészülés során. Először az idei bajnok Slovant fogadták, majd a Fortuna Liga tavalyi győztesével, a Spartak Trnavával mérkőztek meg.

 

KFC – Slovan 0:3

Spartak – KFC 2:0

Aranyosmarót – KFC 3:2

KFC – Aqvital FC Csákvár 1:2

Vasas FC – KFC 0:2

KFC – Ménfőcsanak ESK _:_

 

A szurkolók is segíthetik a klubot

 

Ahogy a korábbi években, úgy idén is lehetőségük nyílik a szurkolóknak bérletet vásárolni, amely egyben támogatói kártya is. A már ismert gyakorlat szerint az egész éves bérlet ára 30 euró. Amennyiben a szurkolók ezen felül is támogatnák a klubot, úgy ennél magasabb összeg befizetésére is lehetőség nyílik – ez a szurkolói-támogatói kártya, amely egyben bérletként is szolgál.

 

 

A 2019/2020-as szezonra szóló bérleteket péntek délután 16:00-tól kezdték értékesíteni a klubszékházban. Ezt követően minden nap 14:00-tól vagy telefonos egyeztetés után (0903 474 257) lesz lehetőség bérleteket vásárolni. A bérlet biztosítja a sorbanállás nélküli bejutást az összes hazai mérkőzésre.

 

Az egyszeri belépőjegyek ára a 2019/2020-as idényben is változatlan marad:

 

Teljes árú: 2 euró

Kedvezményes (nők, gyerekek, nyugdíjasok): 1,50 euró

 

A KFC – Ménfőcsanak felkészülési mérkőzés július 13-án 17:00-kor kezdődik a komáromi Városi Stadionban. A felkészülési mérkőzésre a belépés ingyenes.

 

A lila-fehérek első bajnokijára várhatóan július 20-án kerül sor, mikor is Somorja csapatát fogadják.

 

Összeállt a 2. liga – Csallóközi derbivel rajtol a szezon

 

Körkép.sk/kpa

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.