Nyitókép: mlsz.hu

 

A magyar válogatott szeptember 9-én, 20:45-kor lép pályára a szlovák válogatott ellen az Európa-bajnokság selejtezőjében. A Groupama Arénában tartandó mérkőzésre 6 ezer jegy már elkelt bérlet formájában, a fennmaradó belépőket pedig augusztus 9-én 10 órától kezdik eladni.

 

A szokásos menetrend szerint, a jegyértékesítés első három napjában, augusztus 9-től 11-ig a Szurkolói Klub (SZK) tagjai számára nyílik lehetőség a jegyvásárlásra. Ezt követően, augusztus 12-től indul az általános értékesítés.

 

írja az MLSZ azzal, hogy mind a két szakaszban névre szóló jegyet lehet vásárolni, egy vásárló legfeljebb 4 jegyet vehet.

 

 hirdetes_810x300  

A mérkőzésre szóló jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu-n, valamint a TEX Bálnában és a TEX viszonteladói hálózataiban lehet majd megvásárolni. A Szurkolói Klubba való belépésről a https://szurkoloiklub.mlsz.hu/ oldalon találhatók információk, a klubtagsághoz Szurkolói Kártyára van szükség.

 

A Körkép.sk információi szerint felvidéki magyar szurkolók már megkezdték a jegyvásárlást a vendégszektorba is. A szlovák szurkolók részéről egyelőre nem túl nagy az érdeklődés a mérkőzés iránt. A szlovák szövetség vonatkozó oldalán augusztus 9-ig van lehetőség az online jegyvásárlásra.

 

Körkép.sk, mlsz.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!