Nyitókép: sport.sk

 

Martin Ševela már nem a Slovan vezetőedzője. A klub vezetése azután döntött a csapatot a bajnoki címig vezető edző menesztéséről, hogy az égszínkékek rögtön a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében kiestek.

 

Ševelával együtt távozik asszisztense, Ivan Vrabec is, a további változtatásokról az új vezetőedző dönthet majd.

 

„Először is szeretnénk bocsánatot kérni minden szurkolónktól ezért a nagy kudarcért. Tudjuk, hogy szavakkal nem lehet kijavítani azt, ami tegnap történt. Az ellenfél iránti mindennemű tisztelettel együtt, ilyen módon kiesni az első fordulóban egyszerűen elfogadhatatlan.”

 

 hirdetes_300x300  

nyilatkozta az üggyel kapcsolatban ifj. Ivan Kmotrík.

 

Kmotrík az edző rossz taktikaválasztásával magyarázza a Slovan kiesését, ahogy nem volt elégedett a csapat felkészültségével sem. Ugyanakkor elismerte, hogy nem csak az edző hibáztatható a végeredményért

 

„A következményeket a játékosok is megérzik majd”

 

Kmotrík visszaemlékezett arra, hogy tavaly, a Rapid Wien elleni kiesés után megtartotta Ševelát a közvélemény nyomása ellenére is, azonban úgy látja, hogy egy év után sem lépett előre a csapat taktikailag, ami viszont épp az edző felelőssége.

 

A klub hamarosan új vezetőedzőt mutat majd be. A pozsonyi klubot szorítja az idő, hisze szombaton elrajtol a Fortuna Liga is, szerdán pedig az Európa-liga második selejtezőkörében a koszovói KF Feronikeli ellen kell pályára lépniük.

 

sport.sk

Megosztás:
Címkék: Slovan

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!