Nyitókép: Körkép.sk/KZS

 

Hazai pályán kapott ki a DAC a görög Atromitosztól az Európa-liga 2. selejtezőkörében.

 

9980 hazai szurkoló látogatott ki a Mol Arénába a DAC-Atromitosz találkozóra. Jól kezdett a DAC, azonban a 20. percben mégis a vendégek szerezték meg a vezetést. Peter Hyballa már a 30. percben beküldte a pályára Vida Kristophert, aki a nem épp top formában lévő Connor Ronant váltotta. Vida Kristopher meghálálta a lehetőséget, és 5 perccel később gyönyörű góllal egyenlített.

 

A vendégek még az első játékrész végén ismét megszerezték a vezetést, ezzel az eredményt is beállították. Játékilag a DAC jobb volt, mint ellenfele, azonban rengeteg helyzete ellenére sem tudott kiegyenlíteni.

 hirdetes_400x285  

 

A találkozó végére láthatóan elfáradtak a hazai játékosok, hibát hibára halmoztak, és csak hajszálon múlott, hogy nem kaptak egy harmadik gólt is.

 

Peter Hyballa a mérkőzés után úgy nyilatkozott, hogy ilyen szinten a DAC játékosai nem engedhetnek meg magukat ilyen hibákat.

 

DAC – Atromitosz

1:2

 

35. Vida Kristopher, ill. 20. Umbides, 43. Manoussos

 

DAC: Jedlička – Koštrna, Oravec, Kružliak, Davis (73. Blackman) – Vida Máté, Ronan (30. Vida Kristopher), Kalmár – Čmelík (60. Veselovský), Ramirez, Divković

Atromitosz: Megyeri – Kivrakidis (39. Matsos), Risvanis, Goutas, Katranis – Madson, Charisis, Manoussos, Umbides, Nsikulu (61. Farlay) – Vellios (74. Khila)

 

 

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: atromitos DAC

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!