Nyitókép: körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

Hazai győzelemmel zárta a szlovák országos másodosztály 2019/2020-as idényének 5. fordulóját a Komáromi FC, aki Zólyombrézó csapatát fogadta.

 

A lila-fehérek kiegyensúlyozott meccsen győzték le a Fortuna Ligától tavasszal búcsúzó vasgyáriakat. Mind a két csapatnak megvoltak a maga helyzetei, sokszor mintha csak egy hajszál hiányzott volna ahhoz, hogy megszerezze valamelyikük a vezetést.

 

A hosszabbítás 2. percében Ondruš fejesét még kivédte Patrik Macej, majd az ezt követő szögletből végül megszületett a három pont sorsát eldöntő gól Varjas révén.

 hirdetes_810x300  

 

KFC Komárom – FK Železiarne Podbrezová

1:0

Gól: 90+2 Varjas Zoltán

 

KFC Komárom: Ásványi – Pittner, Varjas, Ondruš, Končal, Šimko, Krela (87´ Begáň), Holík (69´ Mikeš), Pinte, Bayemi, Kneževič (78´ Kollár)

 

FK Železiarne Podbrezová: Macej – Viazanko, Mizerák, Straňák, Mejri (59´ Šulc), Pastorek (75´ Špyrka), Paraj, Chvátal, Hric, Galčík (78´ Leško), Marcin.

 

Sárga lap: 29. Bayemi, 69. Holík, 81. Končal – 60. Paraj, 66. Straňák, 76. Viazanko

 

A mérkőzés összefoglalója:

 

 

A KFC ezzel 5 forduló után a tabella 4. helyén áll 10 ponttal, 3-1-1-es mérleggel.

 

reprofoto/futbalnet.sk

 

Hétvégi eredmények: 

 

reprofoto/futbalnet.sk

 

A lila-fehérek legközelebb augusztus 21-én lépnek pályára Fehérkúton (Príbelce, Nagykürtösi járás) a Slovnaft Cup-ban. Amennyiben sikerül továbbjutniuk, úgy a következő fordulóban Losonccal mérkőzhetnek meg. Egy itt elért győzelem pedig akár azt is jelentheti, hogy a következő fordulóban a DAC ellen lépjenek pályára Jozef Olejník védencei.

 

A II. liga bajnokságának folytatásában augusztus 24-én Poprádon lépnek pályára a komáromiak.

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.