Nyitókép: mlsz.hu

 

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya néhány napon belül keretet hirdet a Montenegró és Szlovákia elleni válogatott mérkőzésekre, azonban úgy néz ki, hogy két játékost már most kihúzhat a listájáról.

 

Kalmár Zsolt már hónapok óta játszott úgy, hogy térde nem volt egészséges, végül augusztusban megműtötték a DAC játékosát, akire 4-6 hétnyi kihagyás vár emiatt. Ez az is jelenti, hogy biztosan nem állhat Marco Rossi rendelkezésére a szeptember 9-i, Szlovákia elleni Eb-selejtezőn.

 

Az angol Bristol Cityhez igazoló Nagy Ádám az első információk szerint könnyebb bokasérülést szenvedett, miután rögtön második bajnoki mérkőzésén megszerezte első gólját. A legfrissebb információk szerint azonban még az is előfordulhat, hogy műteni kell majd bokáját, ami legalább 4 hetes kiesést jelentene. Erről Lee Johnson menedzser számolt be bővebben:

 hirdetes_810x300  

 

„Hamarosan biztosat is tudunk már mondani. Nem súlyos bokasérülésről beszélünk, ahhoz viszont elég komoly, hogy négy hétig a pályán kívül tartsa. Bízunk benne, hogy jól halad majd a felépülése – ehhez lejjebb kell mennie a duzzanatnak –, de az is előfordulhat, hogy műteni kell. Egy specialista alaposabban is kivizsgálja hamarosan.”

 

A fentiek alapján szinte biztos, hogy Rossi mester a remek formában lévő Nagy Ádámra sem számíthat a sorsdöntő magyar-szlovák derbin.

 

A válogatott Montenegró és Szlovákia elleni keretét augusztus 26-án hirdeti ki Marco Rossi, a játékosok pedig szeptember 1-én este érkeznek meg Telkibe, ahonnan 3 nappal később utaznak el Podgoricába, a Montenegró elleni felkészülési mérkőzés helyszínére.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.