Nyitókép: youtube.com/archív

 

A magyar U19-es válogatott korábbi csapatkapitánya, Szalai András egy éves kölcsönjátékra érkezett Komáromba. A hírről szombaton számolt be a klub sajtóosztálya.

 

Szalai András tagja a Gera Zoltán irányította magyar U21-es válogatott keretének, mely a részben hazai rendezésű Eb-re készül. A fiatal tehetség a védelem jobb oldalán és középen is bevethető. A KFC-hez Paksról érkezett.

 

„Ez egy ugródeszka lehet a számomra. Szimpatikus volt az egész, amikor kiérkeztem. Szeretnék minél többet (jól) játszani, segíteni a csapaton.”

 

 hirdetes_300x300  

nyilatkozta Szalai a klub közösségi oldalán.

 

forrás: a KFC Komárno fb-oldala

 

Szalai már csatlakozott a lila-fehérekhez, akik a hétközi Slovnaft Cup-os siker után már a szombati, Poprád elleni bajnokira készülnek.

 

Olejník edző és védencei szerdán már nem tértek haza Komáromba, hanem a Nagykürtösi járásban, a kupameccs helyszínén, Fehérkúton készültek az újabb összecsapásra. A Körkép.sk információi szerint Szalai pénteken csatlakozott a csapathoz, jelenleg már Poprádon van új játékostársaival.

 

Tizenegy új játékossal erősített a KFC

 

Tovább folytatni a pontgyűjtést

 

A KFC hárommeccses győzelmi sorozattal a háta mögött érkezett Poprádra, ahol nem titkolt céljuk a további pontszerzés. Legutóbbi két poprádi mérkőzésükön egy döntetlent és egy győzelmet sikerült elérniük, így bizakodón tekintenek a 19 órakor kezdődő találkozóra.

 

A mérkőzés előtt a hosszabb kihagyás után visszatérő Erik Mikeš és Ján Holík nyilatkoztak a klub közösségi oldalán. Mint mondták, erős ellenfél és nehéz mérkőzés vár rájuk, azonban céljuk a három pont elhozása.

 

A KFC csapatainak hétvégi programja:

 

forrás: a KFC Komárno fb-oldala

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.