Nyitókép forrása: fkpoprad.sk – sötétkékben a poprádiak, fehérben a komáromiak

 

Habár érezhető fölényben játszottak a poprádiak, csak a 89. percben sikerült megszerezniük a három pontot szombaton a szlovák országos másodosztály 6. fordulójában.

 

Poprádon idáig szerencséje volt az Olejník-legénységnek, hisz a korábbi találkozók során sikerült legalább egy ponttal hazautazni a Tátra alól. Szombat este azonban még a komáromi edző szerint is megérdemelt poprádi győzelem született.

 

„Ma Poprádon a védelemre összpontosítottunk, labda nélkül futottunk. A végeredmény igazságos, Poprád nagy erőt mutatott. Megérdemelten győztek, gratulálok Mareknek, megpróbáltuk kellemetlenné tenni nekik.”

 

 hirdetes_810x300  

fogalmazott a mérkőzés után Jozef Olejník, aki jóformán teljesen új csapattal vágott neki az idénynek.

 

A komáromi kezdőcsapat, forrás: a KFC Komárno facebook-oldala

 

A mérkőzés során végig a poprádiak domináltak, már az első percben megkörnyékezték Ásványi Balázs kapuját, akinek a továbbiakban is rengeteg munkát adtak a fehér-kékek. A komáromiak oroszlánként küzdötték végig a találkozót, ám a pontszerzéshez most ez nem volt elég.

 

Olejník edző a második játékrészben letesztelte a frissen igazolt magyar utánpótlás válogatott Szalai Andrást, aki Ján Holíkot váltotta a pályán. Az 52. percben sérülés miatt Ásványi Balázs is távozott a pályáról.

 

Az első említésre méltó komáromi helyzet Pinte Patrik nevéhez fűződik az 58. percből, mikor közelről a jól helyezkedő Malecet találta el, majd a hazai kapus reflexei mentették meg a veszélyes helyzetet.

 

Magyar válogatott védővel erősítettek a komáromiak

 

Mikor már úgy tűnt, hogy gól nélküli döntetlennel ér véget a találkozó, a 89. percben először Andrič majd a hosszabbításban Jančo talált be akkor már Leckéši hálójába.

 

„Támadásban nem sokat mutattunk, egy-két helyzetünk volt csak. Ma a futball igazságos volt, a hazaiak a végén két gólt szereztek és megérdemelten győztek”

 

értékelte a találkozót Olejník.

 

forrás: a KFC Komárno facebook-oldala

 

A lila-fehérek augusztus 31-én, a jelenleg a tabella 3. helyén álló Szakolca ellen bizonyíthatnak hazai pályán. A találkozó 16:30-kor veszi kezdetét a Komáromi Városi Stadionban.

 

forrás: reprofoto/futbalnet.sk

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!