Nyitókép: nemzetisport.hu

 

Távozik klubjától, a német Hoffenheimtől Szalai Ádám. A magyar válogatott játékos új klubját kedden jelentik be. A hírről Marco Rossi szövetségi kapitány számolt be hétfői sajtótájékoztatóján.

 

Marco Rossi hétfőn kihirdette 26-tagú keretét a Montenegró és Szlovákia elleni mérkőzésekre. Újságírói kérdésre, mely azt firtatta, hogy nem baj-e, hogy Szalai nem kap játéklehetőséget csapatában, Rossi elmondta, hogy

 

„Annyit tudniuk kell, hogy Ádám pont most vált csapatot. Holnap lesz hivatalos, hogy melyik egyesületnél folytatja pályafutását. Ugyanakkor ő folyamatosan játszott felkészülési mérkőzésen, és jól szerepelt korábban a német bajnokikon is. Az idei első meccsen a kispadon kapott helyet, s utána a klub vezetőségének döntése értelmében csak a lelátóról követhette a másodikat. Holnap kiderül, melyik lesz a következő egyesülete. Ezzel együtt azt kell mondanom, hogy Szalai Ádám a magyar válogatottban létfontosságú játékos, s mindenképpen szerepeltetni fogom”

 

 hirdetes_300x300  

idézi Rossit a nemzetisport.hu.

 

Szalait az elmúlt időszakban hírbe hozták két török csapattal, a Trabzonsporral és a Besiktassal, valamint legutóbb a holland Feyenoorddalis. A 31 éves magyar labdarúgó idén májusban hosszabbított szerződést a Hoffenheimmel jövő év nyaráig, így bárhol is folytatja pályafutását, valószínűleg fizetni kell érte új klubjának.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!