Nyitókép: Körkép.sk/Komjáthy Petőcz Andrea

 

Értékes két pontot vesztett otthon a Komáromi FC miután 1:1-es döntetlent játszott a Szakolca csapatával. Bár két hasonlóan erős csapat találkozott a pályán, a komáromiak szinte végig irányították a játékot, érezhetően benne volt a győzelem a levegőben.

 

A hazaiaknál élesben is bemutatkozhatott a nyáron próbajátékon résztvevő Athanasios Nikolaos Fokaidis. A látottak alapján jó vásárt csináltak a komáromiak, Fokaidis végig aktív résztvevője volt a játéknak. Ugyancsak jó játékkal mutatkozott be az egyéves kölcsönjátékra érkező Szalai András. A kapuban ismét Ásványi Balázs kapott lehetőséget Jozef Olejníktől, a kapitányi karszalagot pedig Pinte Patrik viselte a mérkőzésen.

 

Az első félidőben először Knezevic lövése szállt a kapu fölé a 16. percben, majd Fokaidis remek beadását bombázta fölé kapásból Pinte a 28. percben. Csupán két perccel később maradt ki egy újabb helyzet: Pinte beadását sajnos blokkolta a védő Knezevic előtt.

 hirdetes_810x300  

 

Néhány perccel később a szakolcaiak veszélyeztették volna Ásványi kapuját, ám a lövés legalább egy méterrel a kapu mellé szállt.

 

A második félidő elején aztán megtört a jég: Fokaidis lövését még blokkolták, a kipattanó azonban pont jól érkezett Pittner lábára, aki meg is szerezte a vezetést a hazaiaknak. A játék innentől felgyorsult, több 100 százalékos helyzet is adódott a lila-fehérek előtt, ám a szerencse nem az ő oldalukon állt.

 

A végeredményt a 80. percben állították be a vendégek, miután büntetőt harcoltak ki, melyet Haša értékesített is.

 

A KFC kezdőcsapata, forrás: A KFC Komárno facebook-oldala

 

A végeredmény, forrás: a KFC Komárno facebook-oldala

 

 

A forduló további eredményei:

 

forrás: reprofoto/futbalnet.sk

 

Hét forduló után a KFC a tabella 8. helyén áll 11 ponttal, 3-2-2-es mérleggel. A komáromiak legközelebb szeptember 7-én, Liptószentmiklóson lépnek pályára.

 

Tabella, forrás: reprofoto/futbalnet.sk

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.