Nyitókép: körkép.sk/Komjáthy Lóránt

 

Nyáron Győrbe igazolt, szeptembertől azonban ismét a komáromi lila-fehér mezt ölti magára Domonkos Kristóf. A fiatal felvidéki középpályás féléves kölcsönjátékra érkezik a KFC-hez.

 

Domonkos Kristóf jó szezont zárt Komáromban, így nem csoda, hogy felfigyeltek rá Magyarországon is. Az ETO most azonban úgy döntött, hogy az ősszel inkább kölcsönbe adja a középpályást a több játéklehetőség reményében.

 

Fél év múlva várjuk vissza, hosszú távon számítunk rá, de most arra van a legnagyobb szükség, hogy folyamatosan játékban legyen, hiszen még fiatal.”

 

 hirdetes_300x300  

nyilatkozta Boér Gábor vezetőedző.

 

Domonkos Kristóf a másfél évig szerepelt Komáromban, ez alatt az idő alatt 42 mérkőzésen lépett pályára. A lila-fehérek sikereihez 6 góllal és 4 gólpasszal járult hozzá.

 

A komáromiak 7 forduló után 11 ponttal a tabella 8. helyén áll. A lila-fehérek legközelebb szeptember 7-én Liptószentmiklós ellen lépnek pályára idegenben, majd a következő héten a Slovnaft Cup következő fordulójában Losoncra látogatnak. Amennyiben sikerrel veszik az akadályt, és Fülek is kikap a másik ágon, úgy a negyedik fordulóban a DAC-cal mérkőzhetnének meg Jozef Olejník védencei a továbbjutásért.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.