Nyitókép: mlsz.hu

 

Magyar vereséggel végződött a hétfői, Magyarország-Szlovákia Eb-selejtező előtti főpróba Podgoricában, ahol 2:1-re kapott ki a Marco Rossi vezette válogatott.

 

A nem épp erős összetételben felálló magyar válogatott már a 2. percben megszerezte a vezetést Holender Filip által, azonban a hazaiak a 31. percben egyenlítettek, a 74-ben pedig a vezetést is megszerezték – büntetőből.

 

Marco Rossi szövetségi kapitány, akinek egyértelműen a győzelem volt a célja a mérkőzés előtt, csalódottan nyilatkozott a találkozóról.

 hirdetes_300x300  

 

Csalódott vagyok, mert figyelmetlenségekből kaptunk gólokat, ilyesmi nem történhet meg nemzetközi szinten, ehhez hasonló hibákat nem fogadok el egyetlen mérkőzésen sem

 

idézi Rossit az mlsz.hu.

 

A találkozó elején jól játszottunk, az utolsó tíz percet leszámítva több helyzetünk volt, mint a hazaiaknak, de amikor már kevesebb erőnk jutott a letámadásra, veszítettünk a lendületünkből.

Ez a mérkőzés egyértelmű jelzéseket adott egyes játékosok teljesítményéről a nemzetközi szinten. Hárman debütáltak a csapatban, Gazdag Dániel jó meccset játszott, Sigér is jó munkát végzett, Ferenczi Jánosnak voltak ugyan nehézségei, de ő is büszke lehet arra, hogy bemutatkozhatott a válogatottban.

 

mondta Rossi, aki már előre tekint a hétfői, sokkal fontosabb találkozóra.

 

Most már a szlovákok elleni mérkőzésre koncentrálunk, az a meccs egész más szint lesz, össze sem hasonlítható a maival. Az mindenképpen tanulságként szolgál a mai összecsapásból, hogy elegendő egyetlen kihagyás, elcsúszás a védekezésben ahhoz, hogy elveszítsük a mérkőzést.

 

Montenegró:

 

Mijatovic (Petkovic, a szünetben) – Marusic (Mugosa, 55.), Simic (Lagator, 66.), Tomasevic, Radunovic – Vukcevic (Jankovic, 77.) – Boljevic, Kosovic (Hocko, 59.), Savicevic, Haksabanovic (Jovovic, 72.) – Beciraj

 

Magyarország: 

 

Dibusz Dénes – Bese Barnabás, Lang Ádám, Baráth Botond (Willi Orbán, a szünetben), Korhut Mihály (Ferenczi János, 61.) – Gazdag Dániel (Kovács István, a szünetben), Holman Dávid (Varga Roland, 64.) – Németh Krisztián, Kleinheisler László (Sigér Dávid, a szünetben), Nagy Dominik (Dzsudzsák Balázs, 69.) – Holender Filip

 

A magyar csapat hétfőn Szlovákiát fogadja sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a Groupama Arénában.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!