Tizenötezer gyerek szurkol a magyaroknak Azerbajdzsán ellen a Groupama Arénában - Körkép.sk
Auguszta
  • HUF: 381.07
  • USD: 1.08
  • 4 °C
  • 15 °C

Hirdetés (X)

sport

Tizenötezer gyerek szurkol a magyaroknak Azerbajdzsán ellen a Groupama Arénában

Öt nap alatt 15 ezer gyerek jelentkezését regisztrálta az MLSZ

Nyitókép: mlsz.hu

 

Az UEFA zártkapus meccsre büntette a magyarokat, ám a szabályok közti kiskapu alapján 15 ezer gyerekkel tölti meg az MLSZ a Groupama Arénát az Azerbajdzsán elleni hazai Eb-selejtezőn.

 

A klubok, iskolák, intézmények részéről jelentős érdeklődés mutatkozott a lehetőség iránt, öt nap alatt 15 ezer gyermek jelentkezését regisztráltuk a gyerekjegy.mlsz.hu oldalon, és kedd délutánra megteltek a rendelkezésre álló helyek a stadionban.

 

írja az MLSZ hivatalos oldalán.

SJE Nyílt nap

 

A különleges helyzetre való tekintettel a vasárnapi meccsen a szokásosnál korábban nyitnak majd a stadion kapui, hogy a vidékről érkező csoportok is nyugodtan át tudják venni jegyeiket és elfoglalhassák helyüket.

 

A stadion kerengőjén játékokkal és egyéb programokkal várjuk a fiatal szurkolókkal, és a büfék is különleges menüvel készülnek a gyerekek igényeire.

 

számol be a magyar szövetség.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az UEFA a magyar és a szlovák szövetséget is pénzbírsággal és egyszer zártkapus meccsel büntette a budapesti Eb-selejtezőn történt szurkolói kihágások miatt. Mind a két szövetség fellebbezett a döntés ellen, majd az UEFA felmentette a szlovákokat a zártkapus büntetés alól miután politikai provokációnak minősítették át a magyargyalázó rigmusokat.

 

A magyar szövetség fellebbezését visszautasította az UEFA, így Azerbajdzsán ellen csak gyerekek és a csoportok felnőtt kísérői szurkolhatnak a helyszínen Dzsudzsákéknak.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket