Nyitókép forrása: az MŠK Žilina facebook-oldala

 

1:1-es döntetlennel zárult a Zsolna B – Komáromi FC vasárnapi másodosztályú bajnoki mérkőzés. A találkozó végig kiegyenlített volt, a KFC-ben pedig már kezdőként bemutatkozott a most igazolt Saláta Kornél is.

 

Lazar Knežević 59. percben szerzett bombagóljára a szlovák válogatott Boženík válaszolt a 85. percben. Egészen odáig úgy tűnt, hogy akár három pont is elhozható a zsolnaiaktól.

 

A komáromiak láthatóan feléledtek az elmúlt hetekben tapasztalt apátiából. A múlt heti hazai győzelem után a mai találkozóban is benne volt a győzelem, főleg, ha a lilák által szerzett második gólt is megadta volna a játékvezető.

 hirdetes_300x300  

 

MŠK ŽILINA B – KFC KOMÁRNO 1:1 (0:0)

 

Gólok: 85. Boženík – 59. Kneževič
Sárgalap: Chríbik, Minárik, Rusnák, Gerebenits – Varjas, Krela
Játékvezető: Kolofík, 140 néző

 

Zsolna B: Petráš – Anang (54. Suľa), Kopas, Minárik, Barbora, Chríbik (64. Fazlagikj), Farský, Gono, Rusnák (76. Filippov), Boženík, Gerebenits. Vezetőedző: Peter Černák

 

Komárom: Ásványi – Udeh, Šimko, Saláta, Pittner, Varjas, Domonkos, Begáň (46. Krela), Sandal (86. Rigo), Pinte, Kneževič (82. Kollár). Vezetőedző: István Szijjártó

 

A komáromiak legközelebb november 3-án Somorja ellen lépnek pályára ugyancsak idegenben, várhatóan Somorján.

 

15 forduló után a komáromiak 4-5-6-os mérleggel, 17 ponttal a tabella 12., a somorjaiak pedig 3-3-9-es mérleggel, 12 ponttal a tabella 15., kieső helyén állnak.

 

Körkép.sk/KPA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 7 olvasónak tetszik ez a cikk.