Nyitókép: Komjáthy Lóránt

 

Csallóközi rangadóra került sor vasárnap délelőtt, melyet a házigazda somorjaiak nyertek meg nagy fölénnyel.

 

Ezúttal sok közös vonást találni a két csallóközi csapat között: mind a kettőnél nemrég történt edzőváltás – igaz, a komáromiaknál még nem találták meg Olejník edző utódját; mind a két csapat a tabella alsó felében tanyázik és mind a kettő egy győzelemmel a háta mögött vágott neki a mai találkozónak.

 

Jó iramú játékot láthattak a mérkőzésre kilátogatók. A hazaiak már a kezdősípszótól igyekeztek irányítani a játékot, és megszerezni a vezetést. Nem is kellett sokat várniuk, hisz egy jól kihasznált komáromi védőhiba után Nagy Péter találatával már az 5. percben 1:0 volt az állás. Nem törtek azonban össze a vendégek, és próbáltak helyzeteket kialakítani. Igyekezetüket a 29. percben siker koronázta, mikor is Lazar Knežević vette be a hétközben a DAC kapujában remekelő Száraz Benjámin kapuját.

 hirdetes_300x300  

 

forrás: a KFC Komárno fb-oldala

 

Sokáig úgy tűnt, hogy egyik fél sem tud felülkerekedni a másikon, a komáromi védők akár a gólvonalról is mentettek, ha úgy hozta a szükség, míg a másik kapunál hiányoztak az igazán veszélyes helyzetek.

 

Az első játékrész hajrára aztán rányomta bélyegét az egész mérkőzésre: a hazaiak két percen belül kétszer is bevették Ásványi Balázs kapuját, így 3:1-el mentek szünetre a játékosok.

 

forrás: az STK Samorín fb-oldala

 

A komáromi (átmeneti) edzőhármas kettős cserével igyekezett felrázni a csapatot. A második félidőt Begáň és Sandal helyett Újlaky és Fokaidis kezdte meg. Érezhetően növelték támadásaik intenzitását a lilák, de a győzelmet már a szájukban érző somorjaiakat nem tudták bedarálni.

 

A somorjaiak ezzel visszaadták a kölcsönt a KFC-nek, hisz a bajnokság kezdetén Komáromban 2:0-ás hazai győzelem született.

 

forrás: a KFC Komárno fb-oldala

 

Mai vereségével 16 forduló után a 13. (kieső)helyre csúszott a komáromi csapat 4-5-7-es mérleggel. Legközelebb november 8-án, pénteken 13:30-tól az ősz zárófordulójában Rózsahegy B-csapatát fogadják hazai pályán a lilák. Remélhetőleg sikerül egy győzelemmel búcsúzni a téli szünet előtt a szurkolóktól!

 

Komjáthy Petőcz Andrea

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.