Nyitókép: fociklub.hu/illusztráció

 

A DAC három magyar játékosának 1-1 találatával 3:1-re győzött a DAC a Mol Arénában, ahol a Trencsén csapatát fogadta a Fortuna Liga 15. fordulójában.

 

Vida Kristopher csodálatos találatával már a 3. percben megszerezték a vezetést a sárga-kékek, majd komoly védőhibák miatt a 16. percben Koolwijk révén egyenlítettek a vendégek. Habár a nemzetközi színtéren gyengének számítana a találkozó irama, a Fortuna liga viszonylatában viszonylag pörgős meccset láthattunk.

 

Érezhetően a hazaiak irányítottak a mérkőzés döntő részében, azonban rengeteg helyzetük marad kihasználatlanul. Emellett a trencséniek is adtak munkát Jedličkának és a dunaszerdahelyi védőknek.

 hirdetes_300x300  

 

A második játékrész elején, az 57. percben Kalmár Zsolt találatával újra átvette a vezetést a DAC, majd a csereként beálló Vida Máté szépségdíjas találatával sikerült beállítani a végeredményt is.

 

FC DAC 1904 DUNASZERDAHELY – AS TRENCSÉN

3:1 (1:1)

 

Fortuna Liga, 15. forduló, MOL Aréna, 2019.11.9., 17:00
Játékvezetők: Ziemba – Hrčka, Galo

 

Góllövők: 3. Vida Kristopher, 57. Kalmár, 78. Vida Máté, ill. 16. Koolwijk

 

Nézőszám: 7027
Sárga lap: 23. Davis, 39. Blackman, ill. 42. Skovajsa
DAC: Jedlička – Blackman, Kružliak, Beskorovainyi, Davis – Oravec, Ronan – Vida Kristopher (65. Koštrna), Fábry (69. Vida Máté), Divković – Kalmár (K)
Trencsén: Chudý – Ligeon, Kleščík (K), Skovajsa, Julien – Zubairu, Koolwijk, Roguljič (74. El Mahdioui) – Bukari, Čatakovič (69. Comvalius), Van Kessel

 

Videó, Kuchár Zsolt:

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 10 olvasónak tetszik ez a cikk.