Nyitókép: mlsz.hu

 

Willi Orbán, a magyar válogatott belső védője nem csatlakozott csapattársaihoz Telkiben, miután egy hete megsérült klubcsapata egyik mérkőzésén. A hírről a Magyar Labdarúgó-szövetség számolt be.

 

Az első, Lipcsében elvégzett vizsgálatokat követő napokban állapota nem javult, így kedden újabb vizsgálatokon esett át. Ezek alapján immáron biztosra vehető, hogy Orbán nem tud a válogatott rendelkezésére állni a novemberi két mérkőzésen. Kezelését továbbra is az RB Leipzig egészségügyi stábja felügyeli.

 

fogalmaz az MLSZ.

 

  hirdetes_300x300   

A 12-szeres válogatott hátvéd az RB Leipzig október végi Német Kupa-mérkőzésén szenvedett térdsérülést, akkor úgy gondolták, „csak két hetet” kell kihagynia, és a sorsdöntő Wales elleni Eb-selejtező mérkőzésen már biztosan Marco Rossi rendelkezésére áll.

 

Rossi ezzel komoly dilemma elé néz, hisz Orbán mellett sérülés miatt nem számolhat a Dinamo Kijevben játszó Kádár Tamással és az eltiltott Korhut Mihállyal sem.

 

A magyar válogatott november 15-én, pénteken, 19 órától lép pályára Uruguay csapata ellen a Puskás Aréna avatóján, majd november 19-én, kedden 20:45-től Cardiffban kell kiharcolnia a részben hazai rendezésű Eb-re való kijutást.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!