Nyitókép: kollázs/AFP/fanklubfutbalsvk.sk

 

A román Ovidiu Hategan lesz a Wales–Magyarország sorsdöntő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés játékvezetője – közölte internetes oldalán a Nemzeti Sport.

 

A román játékvezető idáig még nem vezetett egyetlen magyar meccset sem, válogatott és klubszinten sem, a walesiek azonban már ismerik őt, miután a 2018-as Ausztria elleni vb-selejtezőn ő irányított.

 

Hategan tagja volt a 2016-os Eb játékvezetői keretének, legutóbb pedig az Ajax-Chelsea BL-csoportmérkőzést vezette. Az aradi születésű játékvezető civilben orvos.

 hirdetes_810x300  

 

Elhalaszthatják a horvát-szlovákot

 

Veszélyben a Horvátország-Szlovákia Eb-selejtező mérkőzés – jelentette a szlovák sport.sk sportportál a horvát sajtóra hivatkozva. A jelek szerint a horvát meteorológiai és hidrológiai szolgálat több riasztást is kiadott Rijeka területére, ahol a mérkőzést játszanák.

 

Az előrejelzések szerint erős szél, viharok és kiadós esőzés várható a régióban. Amennyiben ezek közül bármelyik akadályozná a találkozó lebonyolítását, úgy a mérkőzést vasárnap játszanák le, előreláthatólag 14:30-tól.

 

Pavel Hapal, a szlovákok szövetségi kapitánya nem tart az elemektől. Ha a pálya jó állapotban van, az eső nem lehet akadály, a legerősebb viharokat optimista előrejelzések a találkozó utánra várják, így csak a szél okozhat gondot szerinte.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.