Nyitókép: Mandiner

 

A Cardiff City Stadiontól a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) által biztosított buszokkal utazhatnak a magyar szurkolók a repülőtérre az esti Wales elleni Európa-bajnoki selejtező után.

 

Az MLSZ Facebook-oldalán jelezte: a közép-európai idő szerint 20.45-kor kezdődő találkozó késői befejezése miatt csak korlátozott tömegközlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, a légitársaság pedig nem biztosít transzfert az éjszakai gép eléréséhez.

 

 hirdetes_810x300  

 

„Mivel a nagyjából 650 szurkoló hazajutása emiatt veszélyben forgott, az MLSZ vezetősége úgy döntött, hogy megszervezi és kifizeti a szurkolók utazását a reptérre a mérkőzés lefújása után”

 

– olvasható a bejegyzésben.

 

A buszok a vendégszektor mögötti parkolóban veszik majd fel a drukkereket, akiknek a helyszínen stewardok segítenek az eligazodásban.

 

Az Eb-selejtező utolsó fordulójának óriási a tétje az E csoportban, mivel a Wales-Magyarország és a Szlovákia-Azerbajdzsán mérkőzések döntenek arról, hogy a csoportgyőztes horvát válogatott mellett melyik gárda jut ki egyenesen a jövő évi kontinensviadalra.

 

A cardiffi meccs győztese megszerzi a második helyet, döntetlen esetén pedig a szlovákok örülhetnek, amennyiben legyőzik a csoportutolsó keddi riválisukat.

 

M1

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!