Nyitókép: dac1904.sk

 

1:0-ra verte meg Nyitra csapatát a DAC a Mol Arénában. A győzelem egy érthetetlen 5:0-ás idegenbeli vereség után jött, így talán némileg sikerült feledtetniük Peter Hyballáéknak a csalódást keltő nagymihályi hétvégét a szurkolókkal.

 

Hétközben Koštrna távozott a klubtól, majd pénteken Dominik Kružliak sérült le edzés közben, hogy a bokatörésből lábadozó Kalmár Zsoltról már ne is beszéljünk… Így értelemszerűen nem a legjobb összeállításban futottak ki a fiúk a pályára. Peter Hyballa a mérkőzés után meg is jegyezte, hogy három U19-es játékos is ült a kispadon.

 

Ennek ellenére a hazaiak kezdeményezőbben játszottak, azonban sokáig nem sikerült betalálniuk. Beskorovainyi, Davis és Ramirez sem mutatott top formát, Divković és Vida Kristopher pedig bár ostromolta az ellenfél kapuját, nem voltak elég sikeresek.

 hirdetes_810x300  

 

A második játékrészben már attraktívabb játékot láthattak a szurkolók, a nyitraiak kapusa azonban rendkívüli formában volt – még Davis büntetőjét is kivédte! A 63. percben aztán jött a megváltó és három pontot érő találat: Vida Máté labdaszerzéséből Ronan tekert labdája találta meg jókor jó helyen Divkočot, aki ezúttal nem hibázott.

 

A hideg novemberi délután ellenére 7189 néző örülhetett a győzelemnek.

 

Peter Hyballa: Szeretnék eloszlatni néhány pletykát

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC győzelem Nyitra

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!