Eufrozina, Kende
  • HUF: 362.73
  • USD: 1.17
  • 8 °C
  • 19 °C

Hirdetés (X)

sport

Győzött a DAC idei utolsó hazai bajnokiján

A hideg novemberi délután ellenére 7189 néző örülhetett a győzelemnek

Nyitókép: dac1904.sk

 

1:0-ra verte meg Nyitra csapatát a DAC a Mol Arénában. A győzelem egy érthetetlen 5:0-ás idegenbeli vereség után jött, így talán némileg sikerült feledtetniük Peter Hyballáéknak a csalódást keltő nagymihályi hétvégét a szurkolókkal.

 

Hétközben Koštrna távozott a klubtól, majd pénteken Dominik Kružliak sérült le edzés közben, hogy a bokatörésből lábadozó Kalmár Zsoltról már ne is beszéljünk… Így értelemszerűen nem a legjobb összeállításban futottak ki a fiúk a pályára. Peter Hyballa a mérkőzés után meg is jegyezte, hogy három U19-es játékos is ült a kispadon.

 

Ennek ellenére a hazaiak kezdeményezőbben játszottak, azonban sokáig nem sikerült betalálniuk. Beskorovainyi, Davis és Ramirez sem mutatott top formát, Divković és Vida Kristopher pedig bár ostromolta az ellenfél kapuját, nem voltak elég sikeresek.

 

A második játékrészben már attraktívabb játékot láthattak a szurkolók, a nyitraiak kapusa azonban rendkívüli formában volt – még Davis büntetőjét is kivédte! A 63. percben aztán jött a megváltó és három pontot érő találat: Vida Máté labdaszerzéséből Ronan tekert labdája találta meg jókor jó helyen Divkočot, aki ezúttal nem hibázott.

 

A hideg novemberi délután ellenére 7189 néző örülhetett a győzelemnek.

 

Peter Hyballa: Szeretnék eloszlatni néhány pletykát

 

Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: DAC győzelem Nyitra

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket