Nyitókép: fradi.hu

 

A Fradi csütörtök este a Ludogorec vendégeként lép pályára az UEFA Europa League csoportkörének 6. fordulójában. A H-csoportban még továbbjutást érő második pozíció megszerzése szempontjából kulcsfontosságú összecsapás előtt szerdán Sergei Rebrov vezetőedző és Isael válaszolt az újságírók kérdéseire.

 

A klub és a játékosok számára is nagyon fontos mérkőzés a csütörtöki. Mindkét csapatnak győzni kell, ez biztosan minden pályára lépő futballistát motivál majd – kezdte Isael, aki kérdésre válaszolva hozzátette: szerinte nem hátrány, hogy a két csapat ebben a szezonban többször is találkozott már, ám az előző egymás elleni meccseket el kell felejteni.

 

A csoportban jelenleg a hétpontos Ludogorec áll jobban, az eddig hat pontot szerző Ferencváros csak győzelem esetén vívhatja ki a továbbjutást.

 hirdetes_300x300  

 

Nagyon fontos az egyensúly az ilyen mérkőzéseken. Mindkét csapat a továbbjutásért játszik, ezért biztos vagyok benne, hogy egy nagyon karakteres mérkőzést láthatunk majd holnap. (…) A nyári BL-selejtezők előtt is a Ludogorec volt a favorit, de például a Dinamo Zagreb ellen sem mi voltunk az esélyesek, mégis 1-1-es döntetlent játszottunk ellene idegenben. A csütörtöki mérkőzés is 0-0-ról indul. A saját futballunkra kell koncentrálnunk és mindent megtenni azért, hogy elérjük a célunkat. Ehhez győznünk kell, de ez nem helyez nyomást a játékosok vállára, ellenkezőleg: motiválja őket. A lehetőség adott, küzdenünk kell érte.

 

mondta a sajtótájékoztatón Sergei Rebrov.

 

fradi.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!