sport

Szerződést hosszabbít a kupameccs hősével a DAC

Az U21-es válogatott kapus három éve a DAC futballistája

Nyitókép: Komjáthy Lóránt

 

Száraz Benjámin, a Nagyszombat elleni kupanyolcaddöntő hőse 2023-ig marad a DAC-ban. A hírről a klub számolt be hivatalos oldalán.

 

A 21 éven alatti válogatott kapus három éve a DAC futballistája. Száraz folyamatosan védte az U19-es és a tartalékcsapatunk kapuját, az élvonalban a Fortuna Liga 2016/17-es szezonjának utolsó fordulójában mutatkozott be Rózsahegyen. Az elmúlt ősz során a somorjai farmcsapat oszlopos tagja volt.

 

Hirdetés(X)

A DAC szurkolói a Nagyszombat elleni kupanyolcaddöntő végén figyelhettek fel rá igazán, mikor is a kiállított Martin Jedlička helyett állt be a kapuba, és “védte be” a sárga-kékeket a negyeddöntőbe.

 

„Nagyon boldog vagyok, amiért új szerződést köthettem a DAC-cal. Egyúttal szeretnék köszönetet mondani a családomnak, az ügynökömnek, Martin Petrášnak és az egész klubnak. A DAC egy profi klub, ahol magas szinten folyik a munka. Itt lehetőségem van Martin Raška és Novota János irányítása alatt fejlődni, akik Szlovákia legjobb kapusedzői közé tartoznak. Mindent megteszek annak érdekében, hogy segítsek magamnak és a klubnak is a lehető legjobb eredmények elérésében”

 

mondta a 21 éves hálóőr.

 

 

A Nagykérről származó fiatal játékosról Jan Van Daele, a DAC sportigazgatója is elismerően beszélt.

 

„A csaknem két évvel ezelőtti szörnyű sérülését követően Benji nagy akaraterőről tett tanúbizonyságot, hogy visszatérhessen a profik közé. Ha valaki keményen dolgozik, akkor azt az élet valahogy mindig kárpótolja. Ennek ékes bizonyítékai a Nagyszombat elleni büntetőpárbaj és a Somorja színeiben mutatott folyamatosan kiváló teljesítménye. Benji az olyan futballisták közé tartozik, akikben hosszútávon is megbízunk és szeretnénk őt ezzel a szerződéshosszabbítással megjutalmazni”

 

dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Körkép

A szerkesztőség általános szerzője. Mindenhez ért. Mindenhez is!

Kövessen minket

Megosztás