sport

Nem várt meglepetés: Világi menesztette Hyballát

Új edzővel vág neki a DAC a február közepén folytatódó szezonnak

Nyitókép: fcdac.sk

 

A DAC szerződést bontott Peter Hyballa vezetőedzővel. A 44 éves német szakember másfél év után távozik Dunaszerdahelyről.

 

Hyballa 2018 nyarán vette át a felnőtt csapat irányítását, a szezon végén pedig történelmi sikert ért el védenceivel, hiszen a tabella második helyén végeztek. Az aktuális szezonban a sárga-kékek a harmadik helyen állnak.

 

Hirdetés(X)

Peter Hyballa 64 tétmérkőzésen (50 bajnoki, 6 Európa-ligás és 8 szlovák kupás) vezette a dunaszerdahelyieket, ezzel az ötödik leghosszabban szolgáló edzője lett a sárga-kékek kispadján.

 

A klub hivatalos közleményében köszönetet mondott Hyballának az együttműködésért, további pályafutásához pedig sok sikert kívánt.

 

Az új edzőt még nem nevezte meg a klub, erről néhány napon belül születhet döntés.

 

Világi Oszkár klubtulajdonos döntését a következőképpen indokolta

 

„Amint az évértékelő interjúban is elmondtam, az idei egyik fő célunk, hogy a nemzetközi kupaszereplésre jobban legyünk felkészülve, mint a korábbi években. Mivel Peter Hyballa szerződése május 31-el lejár, úgy döntöttünk, hogy új edzővel vágunk neki a szezonnak. Így a nyári felkészülés zökkenőmentesen indulhat“

 

dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 11 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Zempléni Péter
2020. jan. 03. 21:36

Ha ennyi idő alatt sem tanulta meg a Nélküledet!! Majd visszajön az olasz csak még erőlködik egy kicsit a magyar válogatottal.

Fehér István
2020. jan. 05. 08:56

Zempléni urat nagyon zavarja a Nélküled, a magyar válogatott még mindig élő esélye és gyanítom, hogy a Magyar Himnusz is. Miért nem jár Pozsonyba, Nagyszombatba, esetleg Zsolnára? Ott mindez nem zavarná...

    Zempláni Péter
    2020. jan. 05. 14:46

    Kedves Uram engem nem zavar.Legyen vele boldog! Énekelje egész nap ha annyira odáig van érte! De Hyballának sem segített. Büszkeséggel, öntudattal tudatlanságot, tehetségtelenséget nem lehet pótolni. Himnusszal sem!

Szóljon hozzá!

Kövessen minket

Megosztás