Mihály
  • HUF: 365.28
  • USD: 1.17
  • 12 °C
  • 16 °C

Hirdetés (X)

sport

Nem várt meglepetés: Világi menesztette Hyballát

Új edzővel vág neki a DAC a február közepén folytatódó szezonnak

Nyitókép: fcdac.sk

 

A DAC szerződést bontott Peter Hyballa vezetőedzővel. A 44 éves német szakember másfél év után távozik Dunaszerdahelyről.

 

Hyballa 2018 nyarán vette át a felnőtt csapat irányítását, a szezon végén pedig történelmi sikert ért el védenceivel, hiszen a tabella második helyén végeztek. Az aktuális szezonban a sárga-kékek a harmadik helyen állnak.

 

Peter Hyballa 64 tétmérkőzésen (50 bajnoki, 6 Európa-ligás és 8 szlovák kupás) vezette a dunaszerdahelyieket, ezzel az ötödik leghosszabban szolgáló edzője lett a sárga-kékek kispadján.

 

A klub hivatalos közleményében köszönetet mondott Hyballának az együttműködésért, további pályafutásához pedig sok sikert kívánt.

 

Az új edzőt még nem nevezte meg a klub, erről néhány napon belül születhet döntés.

 

Világi Oszkár klubtulajdonos döntését a következőképpen indokolta

 

„Amint az évértékelő interjúban is elmondtam, az idei egyik fő célunk, hogy a nemzetközi kupaszereplésre jobban legyünk felkészülve, mint a korábbi években. Mivel Peter Hyballa szerződése május 31-el lejár, úgy döntöttünk, hogy új edzővel vágunk neki a szezonnak. Így a nyári felkészülés zökkenőmentesen indulhat“

 

dac1904.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 11 olvasónak tetszik ez a cikk.

Kommentek

Kommentek

Zempléni Péter
2020. jan. 03. 21:36

Ha ennyi idő alatt sem tanulta meg a Nélküledet!! Majd visszajön az olasz csak még erőlködik egy kicsit a magyar válogatottal.

Fehér István
2020. jan. 05. 08:56

Zempléni urat nagyon zavarja a Nélküled, a magyar válogatott még mindig élő esélye és gyanítom, hogy a Magyar Himnusz is. Miért nem jár Pozsonyba, Nagyszombatba, esetleg Zsolnára? Ott mindez nem zavarná...

    Zempláni Péter
    2020. jan. 05. 14:46

    Kedves Uram engem nem zavar.Legyen vele boldog! Énekelje egész nap ha annyira odáig van érte! De Hyballának sem segített. Büszkeséggel, öntudattal tudatlanságot, tehetségtelenséget nem lehet pótolni. Himnusszal sem!

A kommenteket lezártuk.

Szóljon hozzá!

Kövessen minket