Nyitókép: kollázs-körkép

 

Láthatóan komolyan gondolta Világi Oszkár, amikor évértékelőjében úgy fogalmazott, hogy január elsejétől nem fognak megállni. Peter Hyballa távozásának bejelentése után nem sokkal már olyan információk láttak napvilágot, miszerint Matej Oravec az  MLS-be igazol.

 

A Žongl magazin közösségi oldalán számolt be arról, hogy rövid dunaszerdahelyi kitérője után Oravec az amerikai MLS-ben bontogatná tovább szárnyait. A Žongl úgy tudja, hogy a DAC-nak 400 ezer eurót fizethet a Philadelphie Union a játékosért.

 

Ha marad ez az összeg, úgy kissé áron alul értékesítik a sárga-kékek a játékost, annak értéke ugyanis, a Transfermarkt mértékadó német oldal szerint 450 ezer euró.

 hirdetes_400x285  

 

A 21 éves védőnek egyébként 2022. június 30-ig van élő szerződése a DAC-cal.

 

Újvidékről a Csallóközbe?

 

A következő hír a belgrádi Partizán szurkolóitól szivárgott ki. Ők úgy tudják, hogy Dominik Dinga iránt érdeklődik a DAC és néhány másik szerb klub. A szárnyra kapott hírek szerint Dingának nem lenne ellenére a váltás, így az újvidéki születésű játékos akár a Mol Arénában is kiköthet.

 

Dinga egyébként 21 éves, középhátvéd, tagja a szerb U21-es válogatottnak, így teljes mértékben beleillik a DAC jelenlegi profiljába és filozófiájába. A Partizánnal ez év június végéig tartó kölcsön szerződése van. Eredetileg az Ural Yekaterinburg játékosa. Értéke a Transfermarkt szerint 300 ezer euró.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 5 olvasónak tetszik ez a cikk.