Nyitókép: kollázs/dac1904.sk, blackpool.co.uk

 

Schäfer András a DAC első igazolása idén. A 20 éves magyar középpályás az olasz élvonalbeli FC Genoa együttesétől érkezik Dunaszerdahelyre.

 

A magyar futball nagy tehetsége tavaly télen a Serie A-ban szereplő FC Genoa gárdájához igazolt, ahol az ifjúságiaknál szerepelt és néhány élvonalbeli összecsapáson az első csapat kispadján is helyet kapott

 

– írja  új játékosáról a DAC.

 

 hirdetes_300x300  

„Már tavaly nyáron szerettük volna Andrást a csapatunkhoz csábítani, ám akkor ez még különféle komplikációk miatt meghiúsult. Maga a játékos is érdeklődést mutatott a DAC iránt, mivel látta, hogyan segítettünk Kalmárnak és a két Vidának bekerülni a Fortuna Liga tíz legmagasabban értékelt játékosa közé. Bízunk benne, hogy ezt az utat Schäfer esetében is sikerülni végigjárnunk”

 

– nyilatkozta a DAC sportigazgatója, Jan Van Daele.

 

Schäfer András péntektől már közösen gyakorol új csapattársaival.

 

„Nagyon boldog vagyok, úgy érzem, egy igazán profi helyre érkeztem. Már első pillantásra nagyon jók a körülmények. Remélem, segíteni tudok a csapatnak, szeretnék minél több percet a pályán tölteni”

 

– nyilatkozta az DAC legújabb szerzeménye.

 

Vonatkozó hír, hogy Connor Ronan viszont láthatólag nem tér vissza Dunaszerdahelyre. Az ír játékos az angol Blackpool FC-nél folytatja.

 

dac1904.sk, Körkép.sk

Megosztás:
Címkék: átigazolás DAC

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.