Nyitókép: Körkép.sk

 

Január 13-án megkezdte a téli felkészülést a szlovák országos másodosztályban játszó Komáromi FC. Néhány nappal később már a magyar Dorogi FC-vel mérkőztek meg, ma pedig a Fortuna Ligában szereplő Szenice volt ellenfelük.

 

A Miroslav Karhan vezette legénység mind a két edzőmeccsen 0:0-ás döntetlent ért el, bár a Lipóton lejátszott, Dorogi FC elleni meccsen sikerült gól szerezniük a komáromiaknak, amit aztán lesre hivatkozva érvénytelenített a játékvezető.

 

A Saláta Kornéllal 2021 júniusáig szerződő KFC kiegyenlített mérkőzést játszott az élvonalbeli Szenice otthonában. Jól mozogtak a játékosok a pályán, az ellenfél szerint jobban, mint a Ligetfalusiak, akikkel múlt héten mérkőztek meg, és akik szintén a másodosztályban szerepelnek.

 hirdetes_300x300  

 

Megkezdődik a felkészülés a Komáromi FC-nél, Fortuna Ligás csapattal is megmérkőznek – Íme a menetrend

 

A Körkép.sk információi szerint a komáromiak jelenleg több lehetséges játékost is tesztelnek, akikről a felkészülési mérkőzéseken mutatott teljesítményük alapján dönt majd a szakmai stáb. Saláta Kornélon kívül idáig nem történt igazolás, miközben kilenc játékostól megvált a klub.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.