Nyitókép:

 

Az NBI-ben folytatja pályafutását Nikolics Nemanja. A játékost a Mol Fehérvár FC jelentette be hivatalos oldalán.

 

A 32 éves támadó még tavaly év végén költözött haza családjával Chicagoból. A korábban a magyar válogatottban is szereplő Nikolics 2010 és 2015 között már volt a Vidi játékosa, ez idő alatt háromszor lett gólkirály és kétszer nyert bajnokságot a csapattal.

 

„Végre hazajöttem! Hatalmas öröm számomra, hogy újra Fehérváron futballozhatok és lehetőségem lesz befejezni azt, amit 2015 nyarán félbehagytam. Többször is elmondtam, Magyarországon egy csapatban szeretnék csak játszani, ez pedig a Vidi. Boldog vagyok, hogy a tulajdonos úrral egyetértettünk abban, hogy a mi jövőnk közös!

Nagyon motivált vagyok, ég bennem a bizonyítási vágy, a csapatot újabb nagy sikerekhez akarom segíteni. Bármerre jártam, a szurkolókkal mindig szoros kapcsolatot ápoltam, de a Vidi-szurkolókkal egészen speciális a viszonyom.

Egy őszinte szerelem, ami az én részemről soha nem fog elmúlni, remélem, az ő részükről sem! Megérdemlik ők és a város is, hogy sikeres csapatuk legyen. Minden feltétel adott most ehhez, a mi feladatunk, hogy dolgozzunk és megvalósítsuk az álmokat”

 

 hirdetes_400x285  

fogalmazott Nikolics Nemanja a klub hivatalos oldalának.

 

Arról, hogy esetleg a válogatottba is visszatérne-e, egyelőre nem tett nyilatkozatot a játékos.

 

nemzetisport.hu, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!